FOTBAL  »  AMICALE  »  CSU CRAIOVA

FOTO Momente de panică la CSU Craiova » Băluță s-a accidentat: "M-a luat amețeala"

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 ianuarie 2018 20:48

CSU Craiova a câștigat amicalul cu Lechia Gdansk, scor 1-0, însă și-a pierdut unul dintre cei mai importanți jucători.

Alexandru Băluță (24 de ani) a ieșit plângând de pe teren după ce a fost călcat pe gleznă de un adversar. La final jucătorul a recunoscut că a trecut prin momente critice: "Da, s-a umlfat. M-a luat amețeala", a spus Băluță, conform TV Digi Sport.

Din primele informații se parte că accidentarea ar fi la tendonul piciorului drept, dar încă nu se știe cât va absenta jucătorul dorit insistent de Gigi Becali la FCSB.

clipboard01
Pe glezna piciorului drept al lui Băluță e pusă gheață // Captură TV Digi Sport

Unicul gol al partidei disputată astăzi în cantonamentul din Turcia a fost marcat de Gustavo, în minutul 32.

Echipele de start:

Lechia Gdansk: Kuciak – Wojtkowiak, Nunes, Wawrzyniak – Stolarski, Lukasik, Slavchev, Peszko – F. Paixao, M. Paixao, Balde.

CSU Craiova: Calancea - Martic, Popa, Tiago - Briceag, Bancu, Gustavo, Mateiu - Bic, Burlacu, Mitriţă

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
stefan..
stefan..  •  21 Ianuarie 2018, 23:02

Impachetorii de peste, vorba neamtului, sunt penibili. "Dorit cu insistență de Gigi Becali". Parca se lamurise dilema, impachetorilor de peste!

andrei1102
andrei1102  •  21 Ianuarie 2018, 22:55
Postat de risc_mix pe 21 Ianuarie 2018, 22:18

Că a fost călcat și i s-a umflat glezna, am înțeles. N-am înțeles însă de ce l-a luat amețeala. Păi amețeala te ia dacă ești lovit la cap măi Băluță. Sau pe-acolo ai tu capu?

Ti se poate intampla si de la o durere mare sa te ia ameteala. Oamenii lesina de durere, nu doar daca sunt loviti in cap, dar banuiesc ca stiai asta...

risc_mix
risc_mix  •  21 Ianuarie 2018, 22:18

Că a fost călcat și i s-a umflat glezna, am înțeles. N-am înțeles însă de ce l-a luat amețeala. Păi amețeala te ia dacă ești lovit la cap măi Băluță. Sau pe-acolo ai tu capu?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează