FOTBAL  »  AMICALE  »  AMICALE PETROLUL

FOTO şi VIDEO Petrolul - Kuban 1-0 » Adrian Mutu a adus victoria ”lupilor” împotriva echipei lui Gigel Bucur!

FOTO: www.fckuban.ru +2   FOTO
FOTO: www.fckuban.ru

Articol de GSP - Publicat marti, 11 februarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 11 februarie 2014 23:03

Petrolul a jucat astăzi penultimul amical din Antalya şi s-a impus cu 1-0 în faţa ruşilor de la Kuban Krasnodar.

Vezi VIDEO!

După ce în urmă cu două zile Adrian Mutu a reuşit primele goluri pentru Petrolul în meciul cu Sheriff Tiraspol, ”Briliantul” a fost din nou decisiv. În minutul 76, Guilherme a centrat pentru ”decarul” lupilor, al cărui şut a fost deviat în poartă de apărarea ruşilor.

La Kuban este legitimat şi atacantul român Gigel Bucur, care a intrat pe teren în minutul 68.

Petrolul mai are programat un amical în Turcia, pe 14 februarie, cînd elevii lui Contra vor întîlni Terek Groznîi, formaţie la care joacă foştii fotbalişti ai ploieştenilor, Gicu Grozav şi Jeremy Bokila.

Echipa de start :

Bornescu - Achim, Geraldo, Gerson, Beţa - Hoban, Romario - Priso, Zicu, Morar - Camara

Au mai jucat: Manasse, Guilherme, Mustivar, De Lucas, Mutu, Alcenat şi Chiriţă.

”Kuban e o echipă foarte solidă, masivă, bine aşezată în teren. Ne-a solicitat foarte mult, dar cred că ultimele 25 de minute ne-au aparţinut. Am înscris un gol şi mai puteam marca vreo două. A fost un antrenament bun şi o victorie de moral", a declarat Cosmin Contra la Digi Sport 1.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
mplttev
mplttev  •  12 Februarie 2014, 10:25

Mutu nici n-a atins mingea, a fost autogol. Iar cele 2 goluri anterioare, le dadea si nea Ghita de pe strada. Hai sa nu ne mintim. Vom vedea ce fac Zicu si MUtu la Brasov in fata unei echipe aproape de retrogradare. Asta-i testul. In rest vorbe, si laude fara acoperire, zic eu.E bine sa ne bucuram, dar sa ramanem totusi cu picioarele pe pamant.

torque1981
torque1981  •  12 Februarie 2014, 09:25
Postat de adriann_ pe 11 Februarie 2014, 20:05

Sa vedem acum care va fi mai important: Mutu la 35 de ani sau Sanmartean la 34? Parerea mea e ca se apropie tunsul oilor =))

Sa te auda Dumnezeu :)))))

al3x_4ndru
al3x_4ndru  •  11 Februarie 2014, 21:34
Postat de adriann_ pe 11 Februarie 2014, 20:05

Sa vedem acum care va fi mai important: Mutu la 35 de ani sau Sanmartean la 34? Parerea mea e ca se apropie tunsul oilor =))

:)))))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close