FOTBAL  »  AMICALE  »  FC VASLUI

GALERIE FOTO Antal, în formă maximă în remiza lui FC Vaslui cu Sheriff, 2-2

Articol de - Publicat miercuri, 22 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 22 ianuarie 2014 22:06

Liviu Antal este în formă maximă, mijlocaşul lui FC Vaslui reuşind să fie la originea autogolului lui Sheriff Tiraspol, din prima repriză, şi să marcheze golul egalizator în amicalul cu actuala campioană a Moldovei.

FC Vaslui a terminat la egalitate, scor 2-2, cel de al doilea joc amical din Antalya, meci disputat în compania campioanei Moldovei, Sheriff Tiraspol.

Vasluienii au primit gol după numai 20 de minute de joc, însă au egalat, printr-un autogol, cu zece minute înainte de pauză.

Totuşi, galben-verzii au plecat la vestiare cu handicapul golului primit chiar în ultimul minut al primei reprize.

La reluare, vasluienii se dovedesc mai insistenţi în ofensivă şi restabilesc egalitatea pe tabelă, graţie golului marcat de Antal, al doilea din perioada de pregătire.

Nici în acest joc Lucian Sînmărtean nu a evoluat pentru FC Vaslui acuzînd în continuare probleme medicale.

Echipa folosită în amicalul cu Sheriff: Straton (’46 Cerniauskas)-Ortiz, Celeban, Prahici (’46 Raul), Muşat-Madson, Neniţă (’51 Balaur)-Antal, Viveiros (’57 Popovici), Enescu (’84 Buziuc)-Temwanjera (’79 Pătulea). (Cristi LAPA)

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
psyk3
psyk3  •  23 Ianuarie 2014, 00:29

Am mai spus si tot ma repet.. daca era Antal in locul lui Tanase in dubla cu Grecia noi ne calificam...

cainerau1953
cainerau1953  •  22 Ianuarie 2014, 22:35

bun antal asta

mr.d
mr.d  •  22 Ianuarie 2014, 22:27

*cristi l,a.b.a

Vezi toate comentariile (3)
Comentează