FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO

GALERIE FOTO Dinamo a cîştigat cu 6-2 meciul amical împotriva echipei secunde a clubului » Gheorghe Grozav, primul gol în tricoul "cîinilor"

Foto: Raed Krishan +8   FOTO
Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat sambata, 31 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 31 ianuarie 2015 13:25

Dinamo a învins cu 6-2 formaţia secundă a clubului într-un meci amical disputat pe stadionul "Metaloglobus" din Bucureşti.

Mihai Teja a trimis în teren toţi jucătorii nou veniţi la echipă, mai puţin pe Marian Cristescu care s-a antrenat separat.

În partida de astăzi şi-a făcut apariţia şi Ştefan Covalschi, un fundaş stînga de 19 ani care este în probe la formaţia din Ştefan cel Mare, acesta intrînd în repriza secundă în locul lui Serginho.

Pentru prima echipă a "cîinilor" au marcat Cosmin Matei, după 25 de minute de joc, iar imediat la următoarea fază Gheorghe Grozav a majorat scorul, fiind la primul gol în tricoul lui Dinamo. Celelalte goluri ale formaţiei pregătite de Mihai Teja au purtat semnătura lui Gavrilă (48', 66') şi Valentin Lazăr, în minutul 73.

În ultimul minut de joc Marius Niculae a obţinut un penalty pe care l-a executat Boubacar, dar senegalezului i-a fost apărată în primă fază mingea, însă după aceea a înscris din respingere.

Formaţia secundă pregătită de Florin Bratu a înscris prin Bilciurescu, în minutul 55, şi Paul Radu, cu 12 minute înainte de final.

***

Echipele de start:
Dinamo (prima repriză): Marc - Fai, Goian, Durimel, Serginho - N. Grigore, Elhamed - C. Matei, D. Rotariu, Grozav - Bilinski

Dinamo (repriza secundă): Marc - Bărboianu, Nedelcearu, Elhamad, Serginho - Boubacar, I. Şerban - Gavrilă, Grozav, V. Lazăr - Niculae

Dinamo II: Naumovski - Zamfir, Dudea, Ricardo Grigore, Bucur - Krausz, Dobre - Tudorache, Tîrcoveanu, Costache - Velici
Au mai jucat: Muţiu, Plăcintă (portar), Săftescu, Georgescu, Dima, Paul Radu, Manole, Tontea, M. Petre, Bilciurescu, Trabalka

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (185)
maryan_ro83
maryan_ro83  •  01 Februarie 2015, 07:43

nu sunt la curent cate echipe de maiDANEZI aveti.. DINAMO III exista? puteti face o liga acolo in curte dupa modelul CHAMPIONS LEAGUE.. puneti si imnul CHAMPIONS LEAGUE.. sa pregatiti toate generatiile de competitii inalte.. iar la final puneti imnul CUPEI MARBELLA ca sa ii aduceti cu picioarele pe pamant, singura cupa in stare sa o castigati..

maryan_ro83
maryan_ro83  •  01 Februarie 2015, 06:08
Postat de unico_biancorossi pe 31 Ianuarie 2015, 23:58

e doar una dintre zecile de clone ale celor 7-8 useri ilari care nu au alta distractie decat clonareala.) daca altceva nu stiu, ce sa faca si ei...)

e usor de spus E CLONa, E CLONA.. nu stiu a cui clona sunt eu.. dar ce bine era pentru voi ca Elhemad ala sa fie vreo clona a lui Lupescu, Marc o clona a lui Prunea, Cordos o clona a lui Vali Nastase.. DINAMO II e o clona sigur a lui DINAMO I ca tot 6 incaseaza pe meci..

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  31 Ianuarie 2015, 23:59

la final de topic, retineti ceva : FOOORZA DINAMO, ALE !

Vezi toate comentariile (185)
Comentează