FOTBAL  »  AMICALE  »  PETROLUL - LIEFERING 3-3

GALERIE FOTO Petrolul, doar egal cu satelitul lui Red Bull Salzburg » Ultimul transfer al ploieștenilor, prima declarație în presa din România: "Sînt încrezător că ne vom salva"

Foto: Alex Nicodim +13   FOTO
Foto: Alex Nicodim

Articol de , - Publicat luni, 01 februarie 2016 19:11

Petrolul a terminat la egalitate meciul amical cu Liefering, formație care ocupă locul 4 în liga a doua austriacă, scor 3-3. Golurile ploieștenilor au fost marcate de Marinescu din penalty (27), Gavrilă (35) și Paolucci din penalty (50).

La meciul cu echipa care e satelitul lui  Red Bull Salzburg au asistat Florin Prunea, Cosmin Moți, Gheorghe Hagi, staful tehnic al Craiovei, dar și Karim Ziani, ultimul transfer al Petrolului.

Acesta din urmă a declarat pentru GSP.ro: "Am venit să pun și eu umărul la salvarea unui club de tradiție. E o experiență interesantă pentru mine. Sînt încrezător că ne vom salva".

Cristi Pulhac s-a arătat și el încrezător în salvarea echipei de la retrogradare: "Cu toții avem încredere că ne putem salva. Cei care am rămas vom face tot posibilul să îndeplinim acest obiectiv. N-a dat nimeni bir cu fugiții de la echipă, au fost niște clauze în contracte și fiecare a ales ce-i mai bine pentru el. Important e ca noi să muncim și să salvăm Petrolul. Avem un antrenor foarte bun, care ne stimulează și acum așteptăm să vină meciurile oficiale pentru a demonstra că merităm să rămînem în Liga 1".

Echipa Petrolului: I. Popescu - R. Alecsandru, Mișelăricu, Inez, Pulhac - Gavrilă - Guerreiro, Marinescu, Mareș - Michail - Paolucci
Au mai intrat: Bușca, Zoubir, Păcar

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  01 Februarie 2016, 22:23

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, acest comentariu n'a fost moderat. doar atat am de zis despre articol :))

mplttev
mplttev  •  01 Februarie 2016, 21:33

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mplttev
mplttev  •  01 Februarie 2016, 21:03

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează