FOTBAL  »  AMICALE  »  AMICAL

GALERIE FOTO Rapid a cîștigat pe final amicalul cu FC Brașov » Dan Alexa a avut un nou jucător la dispoziție

Articol de - Publicat vineri, 29 ianuarie 2016 14:53

Rapid a disputat azi un amical cu FC Brașov, la Chiajna, pe care l-a cîștigat cu scorul de 2-0, la capătul unui meci echilibrat.

Prima repriză s-a terminat la egalitate, iar cea mai mare ocazie le-a aparținut celor de la FC Brașov, care au trimis mingea în bară în minutul 24.

În partea secundă, Dan Alexa, antrenorul giuleștenilor, a mutat decisiv și l-a introdus pe Alex Potecea, un atacant de 24 de ani venit în probe. Acesta a marcat golurile victoriei, în minutele 86 și 90.

Rapid: Drăghia - Kușnir, Mendy, Robuste, Vasile - Trandu, Raiciu - Tudoran, Nkoy, I.Popa - Țîră
Au mai jucat: Martin, Morar, Fota, Ganea, Botaș, Jeselik, Potecea, Oprea

FC Brașov: D. Mutu - Săftescu, Istrofor, Poverlovici, Pană - V. Munteanu, Al. Coman - Codoban, Diego, M. Matei - D. Ene
Au mai jucat: Cr. Anton, B. Rusu, Avram

La Rapid a debutat și portarul Paul Botaș. În vîrstă de 25 de ani, acesta și-a reziliat contractul cu FC Voluntari, formație pentru care a jucat trei meciuri.

"Faptul că sîntem la o echipă foarte mare ne dă curaj. Sper să se rezolve problemele pînă în martie. Nu mă gîndesc la faliment, sper să se găsească soluții. Încercăm să ne întărim. Vrem să să luăm un fundaș central. Vom plăti salariile jucătorilor și sper să plecăm liniștiți în India.

Lucrurile nu sînt atît de grave pentru a spus Moke. El nu trebuie să uite că Rapid i-a dat șansa să se afirme. Oricum știți că la Rapid noi încercăm să avem o atmosferă propice pentru performanță. Rapidul nu are o situație atît de neagră precum spun unii" Ovidiu Burcă, președintele giuleștenilor

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
10206088110775210
Enver Hoxha  •  30 Ianuarie 2016, 02:13

Vine în probe şi dă imediat 2 goluri în 5 minute? Nu-l scăpaţi!

krnevic
krnevic  •  29 Ianuarie 2016, 16:45
Postat de legendavisinie pe 29 Ianuarie 2016, 16:01

Promovăm şi la toamnă învingem iar clona fcsb, desigur, dacă va mai juca în prima ligă, după decizia în procesul intentat de armată, programat miercuri, 3 februarie.

Nu mai raman din aia nici oale si ulcele la anu. Singurele meciuri de traditie pe care le vom mai avea vor fi cu vecina din cartierul celalalt si aia sunt Dinamo. In rest nema. Oricum promovam, sper ca fcsp sa nu se desfinteze si sa-i mai batem cum i-am mai batut si in trecut. FZR.

legendavisinie
legendavisinie  •  29 Ianuarie 2016, 16:01

Promovăm şi la toamnă învingem iar clona fcsb, desigur, dacă va mai juca în prima ligă, după decizia în procesul intentat de armată, programat miercuri, 3 februarie.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează