FOTBAL  »  AMICALE  »  ACS POLI

GALERIE FOTO Victorie pentru ACS Poli în primul amical » Florin Marin a testat 3 jucători noi

FOTO: Adrian Pîclișan +3   FOTO
FOTO: Adrian Pîclișan

Articol de - Publicat marti, 19 ianuarie 2016 16:02

ACS Poli a bătut echipa lui Rică Neaga, Național Sebiș, în primul amical al iernii, scro 3-1.

Formația pregătită de Florin Marin a disputat azi un meci-maraton în care a testat trei nume noi. ACS Poli a trecut cu 3-1 de divizionara C Național Sebiș în primul amical al iernii. Golurile timișorenilor au fost marcat de Zicu (2) și J. Hernandez. Prima repriză de 60 de minute s-a încheiat cu scorul de 3-0 pentru gazdele bănățene, care au folosit garnitura 1.

În partea a doua Florin Marin i-a testat și pe trialiștii Igor Jugovici (ex-NK Celje, Slovenia), Alin Ignea (ex-Baia Mare) și Joseph Anagor (ex-Ripensia). Dintre cei trei primul are cele mai mari șanse să rămână. Jucătorul croat Jugovici evoluează în fața apărării și a venit liber de contract la ACS Poli.

Singura reușită a oaspeților i-a aparținut lui Gelu Velici. Fostul atacant al lui Dinamo și Ceahlăul e golgheterul echipei preluate de Adrian Neaga.

Portar de valoare

După meci oficialii lui ACS Poli au anunțat că se negociază cu mai mulți jucători, printre care și un portar de valoare. Cel mai probabil la bănățeni va sosi fostul goalkeeper al Universității Cluj, Robert Veselovsky.

De asemenea, în această seară e așteptat atacantul olandez Prince Rajcomar (30 de ani, ex-Maastricht). Poli a renunțat la un jucător, clubul despărțindu-se de comun acord cu Rufino Segovia.

ACS Poli Prima repriză: Smaranda – Belu, Bocșan, Cânu (38' Jugovic), D. Popescu – Melinte, Ov. Popescu – Bărbuț, Llorente, J. Hernandez – Zicu (52' Anagor)

A doua repriză: Smaranda (Fl. Rusu) – Motreanu, Bocșan, Fridrich, Podină – Jugovic, A. Ignea – Sorescu, Sântean, Doman – Anagor
Antrenor: Florin Marin

Național Sebiș: Bujor – Rosenblum, Stupu, Neacșu, Cherecheș – Z. Radu, R. Rus, Zurbagiu, Cherecheș – Mihuța – Velici
Au mai intrat: Tomșa – Susan, Negoescu, Țoca, Unguru, Dăruială, Basic, Lazea și Stoian
Antrenor: Adrian Neaga

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
sakamoto
sakamoto  •  19 Ianuarie 2016, 19:27

AS Poli a BATUT echipa lui Rica Neaga...Cu ce saracia i-o fi batut? Cu pumnii, cu picioarele, cu bitele, cu nunchakul? Sau poate nu i-a chiar BATUT, doar i-a INVINS? Este desigur, o mica-mare diferentza. Pt unii!

ortega
ortega  •  19 Ianuarie 2016, 17:50

Mai trăiește dinozaurul ăsta de Flocea ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează