FOTBAL  »  AMICALE  »  ROMÂNIA - SPANIA

Gazdă surpriză pentru amicalul de lux România - Spania: "Am discutat cu președintele FRF"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 februarie 2016 20:22

Timișoara vrea să organizeze partida amicală dintre România și Spania, care se va juca pe 27 martie. Arena Națională încă nu are avizul ISU, iar FRF trebuie să ia în calcul și alte variante.

"Am purtat discuţii cu preşedintele Federaţiei Române de Fotbal. Federaţia va stabili şi va trebui să fie de acord şi antrenorul echipei respective, noi ne-am arătat disponibilitatea de a găzdui la Timişoara un amical de fotbal al Naţionalei României.

Avem relaţii corecte, foarte bune cu FRF, împreună am creat şi Centrul de excelenţă pentru tinerii fotbalişti, în municipiul nostru.

Evident că aş vrea un meci cu Spania, dar nu noi alegem, ci doar ne oferim să facem demersurile de rigoare", a afirmat primarul Nicolae Robu, într-o conferinţă de presă.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close