FOTBAL  »  AMICALE  »  AMICAL

Gorjenii au pierdut pe final amicalul cu Dinamo Zagreb, campioana Croației

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 iulie 2016 11:51

Pandurii a încheiat cu o remiză şi cel de-al doilea meci amical din cantonamentul din Slovenia, scor 1-1 în partida disputată în sâmbătă seară la Murska Sobota cu Dinamo Zagreb.

Echipa lui Petre Grigoraș a dominat prima parte a meciului reuşind să deschidă scorul prin golul marcate de croatul Mrzljak în minutul 38. Născut la Zagreb, Filip Mrjlak a înscris împotriva echipei la care şi-a început de fapt cariera, el făcând junioratul la clubul croat şi evoluând acolo în sezonul 2011-2012.

În partea a doua a meciului antrenorul Petre Grigoraş a efectuat mai multe schimbări dar jocul a fost în continuare echilibrat, Dinamo Zagreb reuşind egalarea în ultimul minut de joc prin Gojak. După acest joc de verificare echipa antrenată de Petre Grigoraş va întâlni campioana Serbiei, Steaua Roşie Belgrad, meciul fiind programat marţi 5 iulie.

Pandurii Târgu Jiu Dinamo Zagreb 1-1 (1-0)

Pandurii: Stanca – Unguruşan, Bunoza, Vasiljevic, Acsinte – Rauaţă, Mrzljak, Munteanu – Trifu, Nistor, Hora. Au mai jucat: Lazar, Negrilă, Pitian, Buleică, Pleaşcă, Grecu, Voiculeţ, Ionut David, Dănăricu, Pârcalabu, Predescu, Mărgărit.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează