AMICALE    •   FCSB - CS CORNU 4-1

Greu cu Liga a 4-a! Jucătorii FCSB, după amicalul cu Cornu: "Un meci foarte bun făcut de noi, în fața unei echipe cu experiență" :)

Foto: Bogdan Bălaș

Foto: Bogdan Bălaș

Joi, 21 Iunie

FCSB a învins azi echipa de Liga a 4-a din Prahova, CS Cornu, în primul meci amical al perioadei de pregătire de la Brașov.Florinel Coman cu o dublă, Florin Tănase din penalty și Ovidiu Popescu pe final de meci au fost marcatorii roș-albaștrilor.

"Mbappe de la FCSB", Florinel Coman, a ținut să sublinieze după meci că victoria a venit în fața unui adversar greu. 

"Un meci foarte bun făcut de noi, o echipă bună de liga a patra, cu experiență. Ne bucurăm că ne-am făcut antrenamentul și sperăm ca mâine la antrenament să fim din nou în forță. E un cantonament de acumulare, ne simțim bine și așteptăm noul sezon", a declarat Florinel Coman, conform sportro.

7 e poziția pe care a terminat CS Cornu în Liga 4-a din Prahova în sezonul abia încheiat

"O să văd meciul Franței în reluare"

Florinel Coman a fost întrebat și despre golul marcat astăzi de Mbappe în meciul câștigat de Franța în fața statului Peru, scor 1-0.

"Ne uităm și la Mondial, părerea mea este că Portugalia va fi o surpriză foarte mare. Nu am auzit că Mbappe a dat gol astăzi, încă nu am văzut meciul, dar o să mă uit acum, dacă tot mi-ați zis că a dat".

"Părerea mea e că avem șanse mari să trecem de Rudar (n.r. adversara din Europa League), e un adversar accesibil, dar nu trebuie să ne vedem câștigători dinainte. Încă nu i-am studiat pe sloveni" Florinel Coman

"4-3-3 este un sistem foarte bun, părerea mea este că e foarte bine să jucăm așa. Dar antrenorul e cel care decide. Eu am jucat și la Viitorul în acest sistem" Florinel Coman

Comentarii (6 ) Adaugă comentariu

ccristian0  •  22 Iunie 2018, 09:46

Nivelul la care se ridica , renumitul Florinel, fata de Mbape, este exact nivelul la care se ridica CS Cornu fata de PSG.

hitman222  •  21 Iunie 2018, 22:09

Postat de juliusmad pe 21 Iunie 2018, 21:52

:))) esti un postac penibil, ieftin si trist

Asta din partea unui prost....

juliusmad  •  21 Iunie 2018, 21:52

Postat de hitman222 pe 21 Iunie 2018, 21:21

Asta crede ca rudar e la nivelul lui cs cornu. Va spulbera slovenii bah mbappe de crevedia.

:))) esti un postac penibil, ieftin si trist

Vezi toate comentariile (6)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase