FOTBAL  »  AMICALE  »  PROBLEME

Încă un episod tensionat între Steaua și națională » Haos la vestiar, Iordănescu nervos: "Acum ce fac? Stau după Steaua?!"

foto: Alex Nicodim
foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat sambata, 06 februarie 2016 16:41

Steaua și naționala României au avut programate meciuri una lîngă cealaltă. Steaua a pierdut, 0-1, în fața lui Trencin, iar România joacă de la 17:00, contra bulgarilor de la Beroe Stara Zagora.

Dacă Steaua a renunțat la vestiar în favoarea echipei naționale și a trebuit să stea în pauză în recepția bazei, unde se servesc cafele și sucuri, cei de la Trencin au ocupat celălalt vestiar și nu au unde să se schimbe adversarii României, de la Beroe Stara Zagora.

După ce s-a terminat meciul cu Steaua, slovacii au vrut să intre în vestiar, doar că acolo se schimbau bulgarii care se pregăteau de meciul cu România. Astfel, s-a creat un haos de nedescris.

Iordănescu a avut o ieșire nervoasă cînd a sesizat toată situația: "Acum ce fac? Stau după Steaua?!"

În minutul 75 al partidei amicale disputate de Steaua, Gabi Bodescu, de la FRF, l-a trimis pe Valeriu Argăseală să meargă să-l aducă pe unul dintre organizatori pentru a rezolva situația.

Steliștii au plecat după meci cu autocarul și s-au schimbat la propriul hotel.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
rumunek
rumunek  •  06 Februarie 2016, 23:23

Pentru toti piticii mentali care scriu aici, daca e buda ocupata, trebuie sa iasa cel care e acolo pentru ca ai venit tu sau Puiu? Steaua a avut pauza de doar 10 minute la meci, a devansat meciul pentru ca mangleala nationala a lui Puiu sa nu astepte la aeroport si a renuntat la vestiar dupa meci, plecand la hotel. Unde vedeti voi vina FCSB-ului? Apropo, FRF este de asemenea o prescurtare cu initiale, asemeni FCSB, PCH sau CSA, incetati sa mai balositi de pomana. Daca nu intelegeti ce inseamna asta e grija voastra. Vorba lui Vanghelie, luati ba niste almanahe si mai lasati forumurile astea libere, ca ne curge singe din ochi de la tampeniile pe care le scrieti, indiferent de subiect.

1549886841969085
Beny Adrian  •  06 Februarie 2016, 19:21

iordanescu se crede la sedintele si intrunirile psd-ului cum nu respira toata lumea cum doreste mos puiu celebru cascheta?

1745flo
1745flo  •  06 Februarie 2016, 18:55
Postat de Tatar Alexandru Ioan pe 06 Februarie 2016, 17:22

În primul rand ca stai după NESIMȚIREA marca fcsb pentru ca Steaua exista doar în arhivele fotbalului!În al doilea rand ,datorita pumnului de mărunțiș aruncat de...ciobanul penal Îți faci de ras caracterul-dacă îl ai!-și aduci,împreună cu ciclul de Burlane, echipa NAȚIONALĂ A Romaniei intr-o situație penibila!

Echipa ciobanului, oficialii frf, staff-ul echipei nationale formeaza o singura clica de oportunisti! Ieri noapte au stat cu totii la chiolhan pana tarziu si azi fac valuri de ochii lumii!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează