FOTBAL  »  AMICALE  »  POLI - DEBRECEN 0-4

Înfrângere categorică pentru ACS Poli în amicalul cu Debrecen! Popa are mari probleme înaintea debutului noului sezon

Foto: dvsc.hu
Foto: dvsc.hu

Articol de - Publicat sambata, 08 iulie 2017 21:33

ACS Poli a pierdut ultimul test dinaintea noului sezon la un scor dur. Amicalul din deplasare cu formația maghiară Debrecen a fost un adevărat dezastru. Scorul a fost 0-4!

Elevii lui Ionuț Popa nu au evoluat așa de slab pe cât o arată tabela, însă experimentatul tehnician are încă destule probleme în închegarea echipei înaintea restartului cu Chiajna.

Gazdele au început mai bine jocul și în minutul 4 Takacs a reluat din careu în bară. Peste alte cinci minute avea să fie 1-0 pentru Debrecen în urma unui șut în cros a lui Sos. La reluare Bud a amenințat prima dată poarta maghiarilor.

Treptat timișorenii au intrat în joc, dar au irosit ocaziile avute în prima parte. Melinte a reluat cu capul pe lângă poartă în minutul 29, Bud a reluat imprecis (min. 30), Țigănașu cu o execuție înșelătoare și Croitoru, de la distanță, au fost șansele ivite în căutarea egalării.

În partea a doua, prima ocazie importantă a fost în contul lui Soljic, care în minutul 59 a reluat cu capul puțin peste recentrarea lui Cânu. La reluare Debrecen avea să marcheze, oarecum contrar cursului. Același Takacs a găsit o breșă în centrul defensivei de această dată și a marcat pentru 2-0 cu ajutorul transversalei.

Nu trec nici patru minute și același Takacs punctează cu capul în urma unei faze începute după un fault dur asupra lui. La 3-0 ACS Poli a avut imediat o dublă ocazie, la capătul căreia s-a aflat și nou intratul Bianconi, dar bănățenii au rămas cu ratările.

În minutul 74, atacantul brazilian a deviat în bară o minge primită de la Doman. Mai mult, în minutul 83 s-a trecut pe lista marcatorilor și africanul Mengolo, atacantul intrat chiar în locul marcatorului dublei. Deși pe parcurs a arătat și consistență, echipa lui Ionuț Popa a suferit la detalii în fața unui adversar bine organizat.

Timișorenii par că au pierdut avantajul omogenității. Deși inițial meciul din prima etapă al lui ACS Poli a fost programat primul din noul sezon acesta a fost mutat între timp. Astfel, jocul din deplasare cu Concordia Chiajna nu va fi vinerea viitoare ci sâmbătă, de la ora 18.30.

Echipele:

Debrecen VSC: Kovács P. (46 Nagy S.) – Kuti (80 Djelmic), Kinyik, Mészáros (80 Szatmári), Ferenczi – Jovanovic, Szekulics, Tőzsér, Sós (65 Völgyi) – Holman (80 Kusnyír), Takács T. (71 Mengolo) . Antrenor: András Herczeg.

ACS Poli Timișoara: Straton – Crețu (80 Străuț), Cânu (61 Șeroni), Melinte, Țigănașu – Soljic, Artean (46 Vașvari) – Munteanu (61 Ciucur), Croitoru (46 Doman), Bîrnoi – Bud (46 Miguel Bianconi). Antrenor: Ionuț Popa.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
chris_bu67
chris_bu67  •  11 Iulie 2017, 14:53
Postat de Iuga Mircea pe 09 Iulie 2017, 07:08

De o luna atentionez necesitatea aducerii unui fundas central,dar nimeni nu observa marea lipsa de la POLI!!!!!!!!!!!!!

Poli e în liga a2a prietene,vorbeai de ACS Recaș care joacă la Timișoara și poartă ilegal culori alb-violet!

368023036732853
Iuga Mircea  •  09 Iulie 2017, 07:08

De o luna atentionez necesitatea aducerii unui fundas central,dar nimeni nu observa marea lipsa de la POLI!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează