FOTBAL  »  AMICALE  »  SEPSI

Înfrângere la limită pentru Sepsi în amicalul cu echipa lui Fabio Cannavaro: "M-a surprins modestia lui"

Cannavaro și Janos Bokor
Cannavaro și Janos Bokor

Articol de GSP - Publicat joi, 05 iulie 2018 10:24

Sepsi Sfântu Gheorghe a fost învinsă la limită miercuri de Guangzou Evergrande, 1-2, într-un meci amical din cantonamentul din Austria.

Covăsnenii au făcut un meci solid în fața echipei antrenate începând cu anul trecut de Fabio Cannavaro, dar au primit două goluri în prima repriză într-un interval de doar 5 minute, momente în care Sepsi evolua cu un om mai puțin din cauza accidentării lui Ousmane Viera.

Repriza secundă i-a aparținut în totalitate lui Sepsi, care și-a creat numeroase ocazii de poartă și a înscris prin "veteranul" Hadnagy.

Atacantul Ibrahima Tandia a avut două șanse mari de a egala, dar a trimis peste după o acțiune frumoasă a covăsnenilor, ulterior nimerind transversala din lovitură liberă.

Surprinși plăcut de Cannavaro

Janos Bokor, managerul lui Sepsi, s-a declarat încântat de discuțiile pe care le-a avut cu antrenorul Fabio Cannavaro (44 de ani), fostul mare jucător al naționalei Italiei. 

"Am schimbat și câteva vorbe cu fostul mare internațional Fabio Cannavaro, care m-a surprins prin modestia lui și mi-a povestit lucruri interesante despre fotbalul chinez.

Au jucători foarte foarte scumpi și valoroși în lot, printre care și 5 străini, dintre care doar 4 au putut fi pe foaia de joc: Jackson Martines, Talisca, Alen etc", a declarat managerul Janos Bokor.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează