FOTBAL  »  AMICALE  »  CFR CLUJ

Iuliu Mureșan l-a acuzat de blat pe arbitru pentru greșelile făcute în ultimul meci amical susținut în cantonamentul din Cipru: "Parcă a jucat la pariuri"

Articol de - Publicat duminica, 22 ianuarie 2017 00:00

CFR Cluj a câștigat împotriva ungurilor de la Mezokovesd -Zsori cu scorul de 4-1, dar meciul nu a fost deloc unul simplu.

Greșelile de arbitraj flagrante, chiar dacă acestea i-au favorizat pe ardeleni, nu au fost pe placul conducerii, a antrenorului sau chiar a jucătorilor, care s-au arătat nemulțumiți de arbitrul bulgar.

Deși clujenii conduceau cu 1-0 din minutul 26, înainte de terminarea primei reprize au primit un penalty inventat de arbitru, după ce portarul ungurilor a respins mingea cu mâna în careu! La indicațiile lui Miriuță, care n-a vrut să se desprindă dintr-o eroare de arbitraj, Omrani a trimis pe lângă poartă. Doar că arbitrul a decis repetarea loviturii de la 11 metri! Atacantul francez a bătut din nou pe lângă.

Decizia arbitrului l-a înfuriat pe Iuliu Mureșan, președintele ardelenilor, care era prezent la meci și nu s-a sfiit să îl acuze de blat și chiar să îl facă "comic" pe "central". "Nu am înțeles nimic din acest arbitraj, nu a înțeles nimeni nimic, portarul a respins cu mâna și arbitrul a dat penalty. Jucătorii au decis să rateze și a trebuit Omrani de două ori să rateze. Nu știu ce-i cu arbitrul ăsta. E bulgar, nu știu cine e, dar a fost comic. Parcă ar fi pariat pe cât mai multe greșeli" a fost reacția lui Muri la sfârșitul celor 90 de minute.

"Le-am zis băieţilor să dea pe lângă pentru că nu a fost 11 metri. Era păcat să faci 2-0, se rupea jocul, jucătorii erau nervoşi şi le-am zis să tragă pe lângă poartă şi să continuăm de la 1-0"
Vasile Miriuţă, antrenor CFR Cluj

Amicale rămase de disputat în Cipru

  • 24 ianuarie CFR Cluj - Arka Gdynia (Polonia I)
  • 27 ianuarie CFR Cluj - Korona Kielce (Polonia I)

CFR Cluj - Mezőkövesd-Zsóry (Ungaria, I) 4-1

Au marcat pentru CFR: Gomelt (26), Ad. Păun (47, 72), Al. Neagu (70)

CFR Cluj: T. Marc - Camora, Horj, Larie, T. Lopes - Nouvier, Gomelt, C. Deac, Sorsa - J. Ruiz, Omrani. Antrenor: Vasile Miriuță. Au mai jucat: Mincă, D. Roman, Peteleu, L. Rus, Ad. Păun, A. Mureșan, Bumba, Al. Neagu.

Se face sau nu Bumba?

Clujenii l-au luat în cantonament pe Claudiu Bumba, Miriuță chiar l-a folosit în ambele meciuri de pregătire pe fostul mijlocaș al lui Hapoel Tel Aviv, dar ardelenii nu sunt siguri de transferul său. "Să vedem ce se va întâmpla cu Bumba. Sper să reușim să-l transferăm. Încă nu e transferat. Este un jucător de viteză, talentat, poate să joace în spatele vârfurilor, s-a integrat bine în echipă", a declarat Iuliu Mureșan.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (4)
ipsilante
ipsilante  •  22 Ianuarie 2017, 13:39

Tin cu Universitatea Craiova dar CFR ramane o echipa solida, cu un joc deschis, frumos si eficient, chiar si in situatia delicata in care se afla. Felicitari conducerii clubului si, in special, d-lui Muresan. FORZA STIINTA!

vasy86le
vasy86le  •  22 Ianuarie 2017, 10:45

Daca era meci oficial, oare facea la fel? :))

1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  22 Ianuarie 2017, 10:16

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează