FOTBAL  »  AMICALE  »  STEAUA - RUBIN KAZAN 2-1

Jucătorii Stelei au dezvăluit ce le-a transmis Rădoi înaintea jocului cu Rubin Kazan: "Am tot sprijinul din partea lui"

Articol de GSP - Publicat marti, 30 iunie 2015 20:09

Steaua a cîştigat primul amical din stagiul de pregătire din Austria în faţa lui Rubin Kazan, scor 2-1. Alexandru Tudorie, marcatorul unui gol în acest joc, a dezvăluit ce i-a transmis Rădoi înaintea jocului.

"Încerc să evoluez cît mai bine, să dau tot ce pot și să devin titular. În amicale e mai important să ne pregătim, să jucăm mult, să ne intrăm în mînă. Mirel mi-a zis să am încredere în mine. Din partea lui am tot sprijinul și mă susține de la meci la meci. Îl așteptăm pe Tahar, îl primim cu bine", a spus Tudorie la Digisport.

Portarul campioanei, Valentin Cojocaru, a comentat cum vede lupta pentru postul de titular din poarta Stelei şi i-a dat răspunsul lui Arlauskis după ce lituanianul l-a acuzat de imaturitate.

"Noi vrem să arătăm din ce în ce mai multe. Vrem să începem sezonul cu dreptul. Lupta este grea pentru un loc de titular. Eu cu Niță sîntem prieteni, antrenorul decide cine va juca. Mirel are multă determinare, pe noi ne bucură că a venit ca antrenor.

Am văzut ce a zis Arlauskis, e treaba lui ce vorbește. Eu voi arăta ceea ce pot în meciurile oficiale. Sînt pregătit în orice secundă să intru", a spus Cojocaru.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
valiro
valiro  •  01 Iulie 2015, 09:01

Cojocaru, Arlauskis avea dreptate ca esti imatur, acum ti-ai facut sprancenele ca o fetita, ce treaba au sprancenele de le acorzi atat grija ? Grija ta e poarta, de ce nu vopsesti barele ?

submarina
submarina  •  30 Iunie 2015, 22:56

Kazan e capitala Tatarstanului.

submarina
submarina  •  30 Iunie 2015, 22:54

Felicitari STEAUA. A fos invinsa o echipa buna.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează