FOTBAL  »  AMICALE  »  RAPID - GUANGZHOU 1-0

L-au bătut pe Lippi! » Rapid a reuşit prima victorie a iernii chiar împotriva reputatului antrenor italian

Ciolacu (20 de ani) poate fi o soluţie pentru atacul celor din Grant
Ciolacu (20 de ani) poate fi o soluţie pentru atacul celor din Grant

Articol de - Publicat miercuri, 30 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 29 ianuarie 2013 21:15

Golul lui Ciolacu le-a oferit giuleştenilor oportunitatea unei victorii de impact în faţa campioanei Chinei, pregătite de fostul campion al lumii.

Marian Rada a fost îngrijorat că ar putea pierde încă un meci, ar fi fost al treilea, şi a trimis pe teren contra asiaticilor un prim "11" experimentat. Diferenţa dintre tehnicianul român şi mult mai titratul Marcello Lippi a fost insesizabilă în prima parte.

Chiar dacă l-a avut la dispoziţie pe fostul star al Dortmundului, Lucas Barrios, antrenorul italian, campion mondial în 2006, nu a putut face nimic pentru a dejuca tactica lui Rada. Alb-vişiniii au fost în prim-plan într-o primă parte anostă: Pancu s-a accidentat şi a fost înlocuit cu Martin (34), iar Nicolae Vasile (17 ani) a luat "roşu" direct, după o intrare periculoasă de la spate (36).

Partea a doua a fost mult mai animată. Ocaziile s-au înmulţit, iar tînărul Andrei Ciolacu a ieşit la rampă şi a mulţumit pentru încredere printr-un gol. Servit de Voicu, Ciolacu a trimis pe sub portarul advers (66): 1-0! Per total, Rapid a arătat mai bine decît în partidele precedente, însă nu ca o formaţie ce poate depăşi mijlocul clasamentului în Liga 1.

"Pun pariu că terminăm campionatul între primele 5!" (Andrei Ciolacu, atacant Rapid)

Rapid - Guangzhou Evergrande 1-0
A marcat: Ciolacu (66)

Rapid: Pecanha - I. Voicu, Abrudan, Oros, N. Vasile - M. Roman, E. Dică, N. Grigore, Grigorie - Pancu, Ciolacu. Antrenor: Marian Rada. Au mai jucat: Martin, Walace, C. Păun, Fl. Matei, Al. Coman, Fl. Călin, Dăescu
Cartonaş roşu: N. Vasile (36)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
kenvelo89
kenvelo89  •  31 Ianuarie 2013, 08:28

Cea mai buna decizie care a putut sa o ia de cand e la rapid, bravo copos felicitari, rapidul a scapat de niste epave de jucatori care nu jucau la nivelul banilor primiti, tinerilor trebuie sa li se ofere incredere, chiar daca o sa terminam jos in clasament vor capata experienta, ei or sa joace cu sufletul nu cu buznarul si chiar am sa imi fac abonament returul asta indiferent de cum joaca si Rada la fel lasatil sa isi faca treaba sa iy antreneze si sa nu se mai planga de jucatori ca sunt tineri ca rolul lui e sa iy antreneze si sa faca fotbalisti din ei daia e antrenor, Mesaju meu catre echipa e sa nu mai ascultati tot ce se scrie in nume rau despre noi si sa va vedeti de ghetele voastre .

ticutroya
ticutroya  •  30 Ianuarie 2013, 15:19

L-am batut pe Lippi ? Urmeaza Reghe !!

dihorul
dihorul  •  30 Ianuarie 2013, 15:07
Postat de ultras.nationalist pe 30 Ianuarie 2013, 10:16

este importanta victoria chiar daca vine impotriva unui adversar slab...sper ca Rapidul sa-si revina si macar sa se mentina pe locul ocupat momentan

Like. Pe la Dinamo mai gasesti oameni, fata de stelemeaua unde s-au adunat toate oile analfabete.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează