FOTBAL  »  AMICALE  »  CSU CRAIOVA - ZENIT 2-0

"Leii" l-au răpus pe Il Luce » Juveţii lui Mulţescu au umilit vedetele Lucescu: CSU Craiova - Zenit 2-0

Măzărache n-a avut nici un complex de inferioritatea în fața milionarilor de la St. Petersburg // FOTO Raed Krishan
Măzărache n-a avut nici un complex de inferioritatea în fața milionarilor de la St. Petersburg // FOTO Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 01 iulie 2016 00:00

Neam de piatră. Astfel au fost oltenii în amicalul de lux de aseară cu Zenit. Legendarul Mircea Lucescu a privit cu mâinile-n sân cum Ştiinţa a împins jocul peste vedetele ruşilor.

Măzărache nu doar că a marcat un gol, după o pasă superbă a lui Madson, care l-a lăsat singur cu celebritatea, dar tânărul de 23 de ani l-a făcut pe Garay să apeleze la toate trucurile din manual spre a-l bloca.

Bancu, Băluţă, Ivan au hărţuit apărarea lui Il Luce, lipsit totuși de 7-8 titulari, dar cu Garay, Criscito, Jirkov, Kerjakov, Javi Garcia Lombaerts şi Neto.

Il Luce a făcut o criză de nervi, Calancea apăra tot. Iar bara lui Mauricio (51) doar i-a înrăit pe "leii" din Bănie care au muşcat din ruşi, Zlatinski (52) rupând plasa. Imediat, mingea şutată de Măzărache a trecut la o palmă de a face 3-0.

Lucescu era tolănit pe reclame de nervi, după anii de glorie la Şahtior. Javi Garcia (65) a nimerit bara. Screciu, 16 ani, a fost spectaculos, iar Kay a blocat dur. Craiova a arătat a Ştiinţa!

"Până acum jucam să nu pierdem, de-acum Universitatea joacă să câştige. Nu e puţin lucru să pui mâna-n grumazul celor de la Zenit!"
Marcel Popescu, preşedinte CSU

Craiova - Zenit (Rusia, I)    2-0

Au marcat: Măzărache (35), Zlatinski (52)

CSU: Calancea (L. Popescu 82) - Briceag (Vlădoiu 87), Popov (Dumitraş 46), Acka (Kay 61), Vătăjelu - Madson (Mateiu 46), Zlatinski (A. Manea 82) - Bancu (Screciu 67), Băluţă (Surugiu 86), A. Ivan - Măzărache (Jurj 86). Antrenor: Gigi Mulţescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează