FOTBAL  »  AMICALE  »  DEBRECEN - DINAMO 6-0

Liderii lui Dinamo s-au făcut nevăzuţi » "Cîinii" l-au trimis pe cel mai tînăr fotbalist din lot să dea explicaţii după 0-6 cu Debrecen!

Foto: dvsc.hu
Foto: dvsc.hu

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 martie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 28 martie 2015 18:39

Dinamo a pierdut fără drept de apel meciul amical cu Debrecen, scor 0-6, iar singurul jucător pe care "cîinii" l-au trimis la interviuri a fost cel mai tînăr fotbalist din lot, Patrick Petre, 17 ani.
Mijlocaşul a jucat doar 25 de minute în meciul cu Debrecen, dar a încercat să explice eşecul cu formaţia maghiară. "A fost un rezultat umilitor. Sper să trecem cît mai repede peste această perioadă grea. Nu trebuie să dăm vina pe oboseală, chiar dacă am făcut antrenamente fizice toată săptămîna.

Cer scuze fanilor pentru acest rezultat. Flavius Stoican este supărat. E o problemă de atitudine pe care sperăm să o rezolvăm cît mai repede. N-avem nici o scuză pentru ce s-a întîmplat azi", a spus Petre Jr la Digisport.

"E păcat ce se întîmplă, cu atît mai mult cu cît Patrick a venit şi a vorbit, nu trebuia să facă el acest lucru. Sînt jucători reprezentativi în lot, cu state vechi. Aşa cum la victorii ştiu să se bucure, trebuie să-şi asume astfel de eşecuri care fac parte din viaţă, din fotbal"
Florin Bratu, antrenor Dinamo 2, la Digi

"Ce să facă Patrick, sărăcuţul? Dacă pe el l-au trimis la înaintare asta spune tot!"
Giani Kiriţă, ex-căpitan Dinamo, la Digi

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (123)
zecs93
zecs93  •  30 Martie 2015, 16:21
Postat de agb87 pe 29 Martie 2015, 07:07

astia de la dinamo au ajuns mari cvrw3...

voi vorbiti mah p3n3r3melor, pai voi lupilor stati capra la patronul cu accelasi nume :)))))))))))))))

bigiu
bigiu  •  29 Martie 2015, 12:45

petre junior e un copil educat si forte iubit de toti dinamovisti

florinch
florinch  •  29 Martie 2015, 08:52

Imi pare rau pentru Dinamo, insa nici de preselectiile la Romanii au talent nu ar trece. Poate doar in cotetele de la Ferma vedetelor ar fi vreun loc pentru ei, sau poate doar in mocirla de acolo.

Vezi toate comentariile (123)
Comentează