FOTBAL  »  AMICALE  »  PETROLUL

”Lupii” nu se regăsesc! » Al patrulea meci fără victorie pentru echipa lui Mircea Rednic

Articol de - Publicat marti, 10 februarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 10 februarie 2015 19:24

Petrolul pare să nu se regăsească. După ce au terminat primul cantonament fără victorie şi fără gol marcat în amicale, ”lupii” n-au reuşit să învingă nici în primul test din cel de-al doilea stagiu, terminînd la egalitate, 1-1, cu bulgarii de la Levski Sofia.

Petrolul a început în echipament complet negru primul amical după intrarea în insolvenţă şi boicotarea meciului cu Terek Groznîi, pe un teren care se prezenta în condiţii excelente, în ciuda vremii ploioase din Antalya.

Adversarii de la Levski Sofia, locul 6 în campionatul Bulgariei la finalul turului l-au legitimat în această iarnă pe Ducu Ninu, ultima oară la U Cluj, iar fundaşul a început ca titular meciul contra ploieştenilor.

Prima ocazie de gol le-a aparţinut ”lupilor”, Filip trimiţînd cu capul peste poartă o centrare a lui Teixeira (2). N’Koyi a driblat un adversar şi putea deschide scorul, dar a trimis slab spre poarta apărată de Iliev (9). Bulgarii au replicat prin Liban Abdi, care a finalizat cu şut puternic un contraatac, dar Pecanha a respins (17). Goalkeeper-ul ”lupilor” s-a remarcat din nou cinci minute mai tîrziu, cînd a scos şutul lui Miguel Bedoya.

Repriza secunda a început cu ”lupii” în atac, dar elevii lui Rednic nu au găsit soluţii la finalizare. Domovchiyski a trimis peste poartă din lovitură liberă în minutul 60. De Lucas l-a imitat pe vîrful bulgarilor patru minute mai tîrziu, şutul puternic al mijlocaşului spaniol depăşind cadrul porţii.

Domovchiyski a deschis scorul pentru Levski, finalizînd o fază colectivă de atac în minutul 69. George Mareş, intrat în locul lui N’Koyi în partea secundă a adus egalarea în minutul 84 cu un şut plasat din marginea careului.

Partida s-a terminat cu scorul de 1-1, iar Petrolul rămîne fără victorie în Antalya. În precedentele trei jocuri de verificare, ploieştenii au înregistrat două înfrîngeri identice, 0-1 cu Neftci Baku şi Podbeskidzie Bielsko Biala, şi au remizat, 0-0, cu cei de la Guangzhou.

Echipele de start:

PETROLUL: Pecanha (Bolboaşă 76) – Alcenat, Geraldo, Satli, Beţa (Peteleu 76) – Nepomuceno (Marinescu 56), Filip, De Lucas (Chiriţă 76), Teixeira (Vasilache 71)– Astafei, N’Koyi (Mareş 61)

LEVSKI: Iliev - Prochazka, Ninu, Stoychev, Belaïd - Gadzhev, Velev, Bedoya, Luis Pedro - Liban Abdi, Domovchiyski

Rednic nu s-a putut baza pe patru jucători la acest meci. Toto Tamuz urmează un program de refacere după ce s-a operat la genunchi, urmînd să lipsească între 4 şi 6 săptămîni. Fanchone s-a alăturat echipei în cel de-al doilea cantonament al iernii, dar se antrenează separat, nefiind pregătit să joace după accidentarea suferită anul trecut. De asemenea, Cobrea a acuzat dureri la spate, iar Ipsa a suferit o leziune musculară.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (4)
dash.berlin
dash.berlin  •  16 Februarie 2015, 08:56

la multe inainte agricultorilor ... :)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  10 Februarie 2015, 21:49
Postat de dora pe 10 Februarie 2015, 20:02

Păi ce atacanti mai are Petrolul...NKoyi...pai asta e anti gol...o baga in poarta doar la echipe de ligi inferioare.

asa este. si la mijloc sau pe benzi sunt minusuri, fata de vara trecuta.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  10 Februarie 2015, 21:49

au fost cateva plecari importante, isi pun amprenta pe joc. de fapt, lotul petrolului, estimat la vreo 20-22 mil acum un an, acum valoreaza cam 15 mil, pe transfermarkt. dupa steaua, astra si dinamo, este al 4-lea lot, nu departe fiind craiova.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close