FOTBAL  »  AMICALE  »  AMICAL

Medieşenii au anulat ministagiul din Ungaria » Cu cine vor mai juca în amicale

Articol de - Publicat miercuri, 09 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 09 iulie 2014 15:11

Jucătorii pregătiţi de tehnicianul Cristi Dulca ar fi trebuit să plece mîine spre localitatea maghiară Debrecen pentru un ministagiu de pregătire care ar fi inclus şi două jocuri de verificare, cu Debrecen şi Miskolc.

Dat fiind faptul că echipa locală va juca mîine seară Supercupa Ungariei, gaziştii ar fi urmat să întîlnească formaţia de tineret a celor de la Debrecen,motiv pentru care au decis să anuleze sejurul şi să programeze zilele următoare un amical cu Universitatea Cluj.

În altă ordine de idei, Gaz Metan va susţine mîine două meciuri amicale la Cluj, cu CFR. Prima partidă va începe la ora 11, iar cea de-a doua la ora 18.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează