FOTBAL  »  AMICALE  »  MECI AMICAL

Miodrag Belodedici, Jean Vlădoiu şi Giani Kiriţă fac spectacol la Dubai » Amical cu oamenii de afaceri din Emirate

Articol de - Publicat marti, 24 februarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 24 februarie 2015 19:19

Miodrag Belodedici, Jean Vlădoiu, Giani Kiriţă şi Dorin Zotincă vor să arate că încă mai ştiu cu mingea. În perioada 19-25 februarie, LBJ Events organizează Cupa Oamenilor de Afaceri, un eveniment inedit ce adduce la Dubai nume importante din fotbalul românesc pentru un meci-spectacol cu reprezentanţi ai mediului de business din România şi din Emirate. 

Compania Luxury Business Journey Events, ce oferă asistenţă şi servicii auxiliare de transport şi evenimente oamenilor de business aflaţi în călătorii de afaceri din România în Dubai şi invers, vrea să dedice luna februarie fotbalului şi organizează prima ediţie a Cupei Oamenilor de Afaceri.

Amicalul oamenilor de afaceri din România şi Dubai îi va avea ca protagonişti atît pe reprezentanţii Federaţiei Române de Fotbal, cît şi pe reprezentanţii companiilor partenere ale LBJ Events: Goodyear şi Infrafit, precum şi pe cîţiva din antreprenorii din mediul de afaceri din Dubai. 
Ce spun foştii fotbalişti:

- Jean Vlădoiu, preşedintele Asociaţiei Suporterilor în cadrul FRF: "Pentru mine este o provocare să joc în Dubai. La 46 de ani nu mai sînt în formă ca la 20, dar voi marca sigur unu sau două goluri. Am fost şi rămîn un profesionist şi îmi doresc ca asta să se vadă în tot ceea ce fac: fotbal, loc de muncă, afaceri. Felicit LBJ Events pentru iniţiativă şi sper să mă întroc acasă cu una din cele mai exotice cupe din palmares".

- Miodrag Belodedici, preşedinte al reprezentativelor de copii şi juniori din cadrul FRF: "De cînd mă ştiu am iubit mingea şi mi-am dorit să joc mereu. Amicalul din Dubai este ca o reîntoarcere acasă şi voi juca cu mare drag. Va fi o plăcere să fiu din nou pe teren, echipat la şort şi să îmi doresc să adaug încă o cupă la palmares."

- Giani Kiriţă, ex-fotbalist Dinamo: "De abia aştept să intru pe teren. Pentru mine nu e doar un amical. Şi nu merg în Dubai doar ca să mă distrez. Un jucător profesionist va intra întotdeauna pe teren cu un singur scop: să cîştige. Dubai este o destinaţie care a devenit din ce în ce mai importantă pentru noi toţi, atît touristic, cît şi pentru afaceri. Este impresionant cît de mult se dezvoltă acest oraş şi ce noi oportunităţi crează de la un an la altul. Meciul din Dubai va fi unul pe cinste, în care voi inscrie mult."

- Dorin Zotinca, antrenor: "Vom forma o echipă extraodinară de seniori, toţi profesionişti în ceea ce facem. Suntem pregătiţi, atât noi, cât şi adversarii noştri şi va fi un meci în care toţi ne vom simţi foarte bine, ne vom încărca bateriile şi vom reveni cu o nouă energie. Cel puţin eu asta aştept de la acest amical din Dubai".

Cei patru oameni de fotbal promovează imaginea LBJ Events, activă pe piaţa din România cu servicii specializate pentru companiile care desfăşoară regulat călătorii de afaceri peste tot în ţară, dar şi pe piaţa afacerilor de lux din Dubai cu servicii specifice de "rental with a driver.

LBJ Events oferă acum companiilor din România, dar şi clienţilor din Dubai care doresc să îşi extindă afacerile la noi în ţară, o gamă extinsă de servicii personalizate, specifice organizării de evenimente şi sejururi atât pe segmentul business, cât şi pe cel de pleasure/family.

"Prin acest eveniment ne-am propus să aducem ceva din tradiţia şi specificul românesc în ţara dunelor de nisip pe de o parte şi a opulenţei oferite de Dubai pe de alta, pentru un schimb cultural cît mai autentic. Cupa noastră nu este o Cupă pentru amatori, ci este o Cupă pentru profesionişti de top în mediul de afaceri din România şi Dubai"
Sergiu Negru, Managing Partner la Luxury Business Journey Events

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
serghey.kasparov
serghey.kasparov  •  24 Februarie 2015, 21:39

dar atragerea de investitori straini in liga 1 de ce nu sau gandit ???

Vezi toate comentariile (1)
Comentează