FOTBAL  »  AMICALE  »  STEAUA

"Nu mi-a plăcut nici unul! Au fost nesiguri!" » Reghecampf insistă: Steaua are două posturi descoperite!

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 ianuarie 2016 09:32

Pe lîngă problemele medicale și carențele de pregătire fizică ale unora dintre jucători, Reghecampf trebuie să gestioneze încă un dezechilibru: nu are nici portar, nici fundaș dreapta în care să-și pună baza.

"Nu mi-a plăcut nici de Niță, nici de Cojocaru. Au fost nesiguri amîndoi", a comentat Duckadam după ce i-a văzut pe goalkeeperi în amicale.

Reghecampf a cerut și el încă un portar. Iar fundaș dreapta e doar Rîpă în acest moment! Antrenorul mai speră să-l ia pe Enache de la Astra și să-l transforme din extremă în fundaș.

Steaua a învins-o într-un amical pe Sturm Graz, scor 1-0, gol marcat de Marica.

"L-am văzut pe Reghecampf stresat, nervos. Cred că realizează și el cît e de dificil să închege echipa pînă la prima etapă. Fotbalul nu e doar să tragi de TRX, e mai complicat, trebuie să ai și omogenitate, relații de joc"
Ilie Stan, la DigiSport

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
plischi
plischi  •  30 Ianuarie 2016, 16:15

reghe se poate consola cu faptul ca nici celelalte trupe nu-s mai breze. pe astra i-a aranjat el cumva, cu pandurii va fi mai greu, acolo se lucreaza serios, iar viitorii sunt imprevizibili.

916987151689845
Rica Daniel  •  30 Ianuarie 2016, 15:36

Aveți fundaș dreapta pe Alcenat, dar nu iau dat nici o șansa E mult peste Râpa !

khal_37
khal_37  •  30 Ianuarie 2016, 13:18
Postat de ortega pe 30 Ianuarie 2016, 12:02

Ăsta nu-i oficialii stelei ? Parcă zicea croitorul degrabă vânzător de trninguri și mănuși că Niță și Cojocaru sunt cei mai cei ... Sau o fi dormit stăpânul pe burtă , s-a sucit , și lingătorul de blide trebuia să se conformeze ... Nu-i mai plac nici lui ... Băi *** dacă Becalului nu-i mai place nasul tău , ți-l tai ?

Ma puncte puncte vezi ca poate ai treaba si te retinem.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează