FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO - BARCELONA, SÎMBĂTĂ, ORA 20:15, ÎN DIRECT PE DIGISPORT ŞI REALITATEA TV, LIVETEXT PE GSP.RO

Nu s-au antrenat de frică » Pînă să tremure în faţa Barcelonei, românii se tem să nu se facă de rîs cu gazonul

Iarba de pe Naţional Arena dă bătăi de cap serioase organizatorilor
Iarba de pe Naţional Arena dă bătăi de cap serioase organizatorilor

Articol de - Publicat vineri, 10 august 2012 00:00 / Actualizat vineri, 10 august 2012 10:04

Messi şi compania au preferat să facă ultimul antrenament înainte de amicalul cu Dinamo la Goteborg, de teamă să nu se accidenteze pe terenul prost de pe Arena Naţională.

Barcelona şi-a trimis reprezentanţii la Bucureşti pentru a pune la punct ultimele detalii. Stephen Dawson, managerul pe probleme internaţionale al catalanilor, Sergi Vieta şi Mark Shober au ajuns în ţară şi, cînd au văzut starea deplorabilă a gazonului de pe Arena Naţională, dar şi temperaturile extrem de ridicate, au tras un semnal de alarmă către jucătorii Barcelonei.

Catalanii şi-au amînat astfel cu aproape 24 de ore sosirea în România, urmînd ca Messi şi compania să aterizeze în această seară la Bucureşti. Pentru a evita accidentări, spaniolii au făcut aseară ultimul antrenament înainte de meciul cu "cîinii", la Goteborg, acolo unde miercuri Barca a învins-o pe Manchester United la loviturile de departajare (2-0, după 0-0 în timpul regulamentar)

Chiar dacă aseară s-a mai disputat un meci pe Arena Naţională, Rapid - Heerenveen, reprezentanţii Primăriei, care administrează stadionul, susţin că gazonul va fi bun la ora meciului cu Barcelona, bazîndu-se pe specialiştii din Anglia, aduşi special pentru a remedia situaţia.

Barca vrea conferinţă de două ore
Propunere-şoc, cel puţin aşa au catalogat-o organizatorii, din partea Barcelonei: catalanii au fost de acord cu o conferinţă de presă, în ziua meciului, precizînd "să nu dureze mai mult de două ore! O să vină antrenorul Tito Vilanova şi doi fotbalişti, pot sta două ceasuri la discuţiile cu media, dar nu mai mult". Organizatorii speră să-i convingă pe iberici să-l aducă la conferinţă pe Messi. Dacă nu, "ţintele" principale sînt Xavi şi Iniesta.

Programul catalanilor în cele 27 de ore petrecute în România
- Azi, ora 20:15: sosirea delegaţiei de 100 de persoane, aeroportul Henri Coandă - Otopeni
- Mîine, ora 12:00: conferinţă de presă, la hotel Radisson Blu, pe Calea Victoriei
- Ora 14:00: dineul oficial, la care vor participa 15 persoane: 5 de la Barca, reprezentaţi ai lui Dinamo, organizatori, iar Gică Hagi este invitat special
- Între orele 12:00 şi 14:00 este posibil ca lotul Barcelonei, fără cei de la conferinţă, să se deplaseze spre a vizita Casa Poporului. Se va decide diseară.
- Ora 18:00: autocarele Mercedes destinate delegaţiei iberice vor pleca spre Naţional Arena.
- Ora 19:30: începe antrenamentul catalanilor dinaintea partidei, pe stadion, iar pregătirile vor dura 30 de minute.
- Ora 20:15: începe meciul.
- Ora 23:30 este prevăzută plecarea delegaţiei iberice de la aeroportul din Otopeni.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
hmmmm
hmmmm  •  10 August 2012, 17:45

"Organizatorii speră să-i convingă pe iberici să-l aducă la conferinţă pe Messi. Dacă nu, "ţintele" principale sînt Xavi şi Iniesta." Sa-i intrebe ce?!? De prietene/logodnice/sotii? Pana la ce ora stau in club? Ca atat stiu ziaristii de la noi!

biid
biid  •  10 August 2012, 17:25
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

.....si reclamele pro- usl de la referendum,de unde!!!.

biid
biid  •  10 August 2012, 17:22

Daca Oprescu punea pe fiecare usl-ist,in loc sa se razboiasca pe la tv. cu Basescu, sa care o galeata cu apa pe gazon,nu am fi in situatia asta rusinoasa.Cat despre tremurat,doar prostii(vezi Becali) tremura in fata ,,extraterestrilor",desteptii sant mandrii ca joaca cu ei!!!.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează