FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO - NK CELJE 1-1

O bilă albă » Câinii au remizat prin golul unui jucător care încă nu a semnat cu Dinamo, 1-1 cu NK Celje

Rotariu a jucat aseară vârf // Foto: fcdinamo.ro
Rotariu a jucat aseară vârf // Foto: fcdinamo.ro

Articol de - Publicat duminica, 10 iulie 2016 00:00

"Câinii" au remizat  aseară cu NK Celje, locul 5 din Slovenia, prin golul lui Max Oliva, jucător care încă nu a semnat cu Dinamo, fiind în probe.

Dinamo l-a adus pe fundaşul stânga Maximiliano Oliva în probe, rămânând ca Ioan Andone să îi hotărască viitorul jucătorului după finalul cantonamentului din Slovenia. Până acum, argentinianul nu s-a descurcat rău, fiind folosit de Andone, pe rând, pe posturile de fundaş dreapta, mijlocaş stânga sau fundaş stânga.

Aseară, contra celor de la NK Celje, Oliva a jucat din nou aripă stânga şi s-a descurcat bine. În minutul 19, Maxi i-a luat faţa unui adversar în banda stângă, a intrat în careu şi a şutat puternic din 12 metri.

Slovenii au jucat foarte dur, având şi un jucător eliminat în prima repriză. Mai mult, la scurt timp după marcarea golului, Oliva a fost schimbat, acuzând probleme medicale după un contact cu un fotbalist al celor de la Celje.

În ultimele minute de joc, Gnohere putea marca, dar şutul său a nimerit doar bara. Astfel, Dinamo menţine pasa bună din perioada de pregătire, ajungând la 5 meciuri de pregătire fără înfrângere.

Ultimul  amical al lui Dinamo din cadrul stagiului de pregătire din Slovenia e programat luni, 11 iulie, de la ora 18:30, împotriva echipei Amkar Perm.

Dinamo - NK Celje 1-1

A marcat pentru Dinamo: M. Oliva (19)

Dinamo: Brănescu - Hanca, A. Marc, Mevlja, St. Filip - Busuladzici, P. Anton, Palici - V. Lazăr, D. Rotariu, M. Oliva. Antrenor: Ioan Andone. Au mai jucat: Penedo, M. Popescu, Dudea, I. Şerban, Nedelcearu, Vl. Olteanu, P. Petre, Gnohere, Târcoveanu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
1745flo
1745flo  •  10 Iulie 2016, 15:51
Postat de zecs93 pe 10 Iulie 2016, 15:26

Eu zic ca Maxi Oliva va fi revelatia acestui start de sezon in campionat, se vede ca are calitate, am vazut videoclipurile alea cu rezumatele echipei noastre ca deh, pe noi nu ne da vrun post de televiziune cum dau o11le cei de la gigisport !!! Ma impresionat foarte placut acest Oliva, se vede ca vine din tara lui Messi,Kun Aguero si a lui Higuain !!! A jucat la echipe importante acolo, la campioane si aici ma refer la un River Plate,Boca Junior.... a jucat si prin europa in cipru la ael limassol, e clar ca va fi un transfer bun, pana acum lui Andone i-a iesit cu acest jucator in probe care are un gol si o pasa de gol in centrarea pt patrick petre cu omologii de la Moscova !!! Ne mai trebuiesc intariri, cel putin 4 jucatori de valoare ca sa avem sanse anu asta la unu din primele 3 locuri !!!

Sa speram ca ramane!

zecs93
zecs93  •  10 Iulie 2016, 15:33
Postat de unico_biancorossi pe 10 Iulie 2016, 12:24

..)) e un singur individ. nu generaliza. si nu te mira daca nici macar nu e fecesebist. operatiunea de clonare este permisa de acest forum, nu ii pasa nimanui din redactie nici de acest fenomen, nici de calitatea sau confortul userilor. iti dai seama ce fel de om este daca s-a straduit si se straduie sa faca atatea clone ?..)) mai jos sunt minim 3 ''opere'', el crede ca se razbuna, sigur se simte umilit rau de tot, il deranjam grav, eu, tu si toti aia pe care i-a clonat.)) mentalitate de copil imbufnat.) lasa-l in pacea lui, ce vrei, daca asta stie, asta face. despre topic : cata vreme nu survin niste victorii, si mai ales cata vreme nu avem si informatii video de la meciurile astea, nu cred ca putem avea o opinie completa despre jocul echipelor, nu doar al lui Dinamo. in plus, in amicale jucatorii sunt rotiti pe diferite posturi cu care sunt sau ar putea fi compatibili, se incearca diverse formule, antrenorii cauta sa sudeze noile loturi si formule de joc, tacticile, etc. rezultatele in sine nu sunt atat de importante, dar daca nu putem vedea cum s-a jucat nu putem sa emitem opinii calificate. decat daca suntem 'clonati' sau 'clonatori', caci in asemenea situatii nu conteaza opiniile, nu pentru opinii am fi pe forum.) personal astept cu interes sa vad daca negoita minte sau nu : dupa afirmatiile lui, trebuie sa mai vina 3 jucatori. eu sustin ca mai trebuie vreo 8, dar nu eu sunt finantatorul clubului, ci el. macar aia 3. atat, ciao si nu te mai crampona de Nimicuri.)

Pai daca habar n-ai pe ce planeta esti, i-a intra pe facebook la pagina lui Dinamo Bucuresti si o sa vezi fiecare rezumat video in parte, de la meciu cu Dinamo Moscova ai toate amicalele ( Dinamo Moscova,Zarya Luhansk, Celje si o sa-l dea si pe ala cu Rusii), jucam mai frumos decat pe vremea lui Rednic, se vad combinatii, un-doiuri scheme lucrate la antrenament, oricum stiam ca andone e un antrenor mai ofensiv si vom vedea un festival de goluri sezonu asta si un joc mai frumos, faza e ca ne mai trebuiesc cel putin 4 jucatori de valoare pentru a conta la titlu !!! P.S: Stiu ca in prima parte a commului tau faci referire la mine dar ma jur pe viata mea ca eu nu sunt debilul ala, e valah suta la suta !!! Iar despre joaca, hai ca nu vreau sa-ti spun cum te jucai tu cu noi cand ba ziceai ca esti doctor, ba avocat !!!

zecs93
zecs93  •  10 Iulie 2016, 15:28
Postat de boss.alb.rosu pe 10 Iulie 2016, 09:46

lasa ca vi cu noi numai sa fi acolo la RIN la intalnire si o sa vezi ca va fi bine de multe ori domnul Negoita ne mai da 20 sau 30 lei depinde in ce toane il prindem

Noi platiti ?? i-a mai du-te si intreabal pe duckadam cand faci afirmatia asta :)))))))))))))))))))))))))) noi nu suntem *** ca voi sa fim cumparati cu 50 lei, baaaa atat valoreaza fanu fcsbist, fix 50 lei :)))))))))))))))))))))))))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează