FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO - BARCELONA 0-2

Organizatorii amicalului Dinamo-Barcelona se revoltă: "Mai bine duceam Barca la Budapesta!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 august 2012 00:00 / Actualizat duminica, 12 august 2012 14:59

Adrian Thiess, CEO al Thiess Holding, unul dintre organizatorii meciului Dinamo - FC Barcelona, a spus că nu va mai aduce în România alte formaţii de top, fiind nemulţumit de declaraţiile venite din lumea fotbalului care au dus la scăderea credibilităţii partidei.

"Ce m-a deranjat au fost declaraţiile care au tot apărut pe marginea acetui meci. Păi, pînă în ziua meciului, cînd Barcelona aterizase la Bucureşti, au existat voci care se întrebau dacă e Messi sau nu. Nu, nu e Messi, am adus o sosie de-a lui... Am vorbit cu Mihai Craiu, partenerul meu, după ce am dat un interviu la o televiziune ungară, că nu ar fi rău să ducem Barcelona la Budapesta. Ne-a întrebat reporterul dacă nu vrem să ducem Barca şi la Budapesta, şi am zis că de ce nu? Pînă se schimbă lucururile în fotbalul românesc vom organiza meciuri de acest nivel la Budapesta", a afirmat Thiess pentru Mediafax.

Adrian Thiess s-a arătat deranjat însă de faptul că Guvernul a ales să sponsorizeze concertul artisei Lady Gaga în România: "Am vorbit cu ministrul dezvoltării la meci şi l-am întrebat: "Cum să puneţi logoul României, celebra frunză, pe afişele concertului cu Lady Gaga, pentru un milion de euro, şi noi aducem Barcelona la Bucureşti şi totul trece neobservat"? Era o publicitate enormă pentru România, meciul a fost difuzat pe multe televiziuni din străinătate, vizibilitatea era infinit mai mare decât cei 5.000 de oameni de la Lady Gaga. Dar asta a fost alegerea Guvernului care a preferat-o pe Lady Gaga. Am un gust amar faţă de tot ce s-a întâmplat".

Playtech: ȘOC! Scene interzise minorilor la Vorbește Lumea. Cum a putut să apară o vedetă în fața Adelei Popescu FOTO


Comentarii (118)
zold8
zold8  •  13 August 2012, 13:17
Postat de brod pe 13 August 2012, 11:04

dacă numai pe lady gaga a găsit-o musiu ponta prin search / copy / paste... apropos: câte medicamente pentru cancer s-ar fi putut cumpăra din lilionul de euro aruncat pe concertul excentricei guriste?

Tot atatea cate ai fi luat cu oricare din milioanele lui Videanu sau oricarui bashinist, incepand cu fundatorul miscarii.

brod
brod  •  13 August 2012, 11:04

dacă numai pe lady gaga a găsit-o musiu ponta prin search / copy / paste... apropos: câte medicamente pentru cancer s-ar fi putut cumpăra din lilionul de euro aruncat pe concertul excentricei guriste?

vladfisca
vladfisca  •  13 August 2012, 11:02

In Ungaria sa organizati meciuri din astea daca aveti pe ce stadioane...

Vezi toate comentariile (118)
Comentează