FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO - BARCELONA 0-2

Organizatorii superamicalului se plîng: ”Mai bine duceam Barca la Budapesta!”

Organizatorii meciului consideră că stadionul nu s-a umplut din cauza celor care au contestat tot timpul prezența vedetelor din lotul Barcelonei la București
Organizatorii meciului consideră că stadionul nu s-a umplut din cauza celor care au contestat tot timpul prezența vedetelor din lotul Barcelonei la București

Articol de - Publicat luni, 13 august 2012 00:00 / Actualizat duminica, 12 august 2012 22:46

Adrian Thiess a declarat ieri că regretă aducerea ”extratereştrilor” în România.

Organizatorii amicalului de gală dintre Dinamo şi Barcelona au declarat ieri război unor oameni din lumea fotbalului autohton. Şi-au precizat că nu vor mai aduce în România alte formaţii de top, Real Madrid fiind una dintre echipele ce-ar fi trebuit să vină la anul în Bucureşti pentru un amical. Motivul: declaraţiile oamenilor din fotbal au dus la scăderea credibilităţii partidei.

"M-au deranjat declaraţiile apărute pe marginea acestui meci. Au existat permanent voci ce-au întrebat dacă vine sau nu Messi. Chiar şi cînd Barcelona era la hotel, în Bucureşti. «Nu, am adus o sosie a lui», le-am mai replicat unora. Vorbeam cu partenerul meu de afaceri, Mihai Craiu, după un interviu la o televiziune maghiară, şi-am zis că n-ar fi rău să ducem Barca la Budapesta. Pînă se vor schimba lucrurile în fotbalul românesc vom organiza meciuri de acest nivel la Budapesta!", a declarat ieri Adrian Thiess, unul dintre oamenii ce-au rezolvat sosirea catalanilor în România.

"Guvernul României a dat un milion de euro pentru concertul Lady Gaga la Bucureşti, dar cu noi n-a vrut să discute, deşi noi am făcut o publicitate enormă ţării prin acest meci" (Adrian Thiess, organizator meci)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
flo_ax
flo_ax  •  13 August 2012, 02:01

hai bah, lasa gargara, ca nu s-a pus problema de sosii ale lui Messi sau nu... e o placere sa vezi Barcelona pe viu, dar sa pui un amical in plin campionat, sa dai peste cap competitia si un derby Dinamo-Rapid, e deplasat... parerea mea e ca Dinamo a ratat o sansa enorma sa prinda un Rapid iesit din forma si obosit dupa returul din Europa, dandu-le acestora timp de refacere! In loc sa-si urmareasca interesul si sa faca tot posibilul sa ia macar anul asta titlul, Dinamo are chef de spectacole!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează