FOTBAL  »  AMICALE  »  PANDURII

Pandurii a remizat în această seară cu Dinamo Moscova » Rușii și-au folosit vedetele

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 ianuarie 2016 20:15

Pandurii Tîrgu Jiu a jucat azi al 4-lea meci amical din această iarnă. Echipa antrenată de Edward Iordănescu a întîlnit un adversar tare.

Gorjenii au terminat la egalitate cu bogații de la Dinamo Moscova, scor 2-2, la capătul unui joc foarte bun.

Acest meci a reprezentat și debutul lui Antal în tricoul celor de la Pandurii. Mijlocașul ofensiv a intrat în a doua repriză. Din echipa celor de la Dinamo Moscova n-au lipsit nume precum Pogrebnyak, Zhirkov, Hubočan  și Kokorin.

Dan Nistor a marcat primul, în minutul 6. Cu 15 minute înainte de finalul primei reprize a egalat Pogrebnyak. Rușii au preluat conducerea în minutul 49, cînd a înscris Kokorin.

Liviu Antal a punctat și el cu 5 minute înainte de finalul meciului. Acesta a fost ultimul test al celor de la Pandurii.

Echipa folosită de gojreni:

Stanca - Ungurușan, Pițian, Vasco, Acsinte - Răuță, Pleașcă - Ciucur, Nistor, Nicoară - Wellington

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
138672209828437
Gelu Oanca  •  31 Ianuarie 2016, 10:35

Bravo PANDURII .Astea de la digi la fel si frf sant doar pentru fcsb restul echipelor nu conteaza.

foxy
foxy  •  30 Ianuarie 2016, 21:34

Bravo Pandurii!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează