FOTBAL  »  AMICALE  »  AMICALE PETROLUL

Petrolul a fost învinsă de Hajduk Split, 0-1, în cel de-al doilea meci de pregătire din Slovenia

Imagine din primul amical al Petrolului, 2-2 cu Lokomotiva Zagreb

FOTO: fcpetrolul.ro
Imagine din primul amical al Petrolului, 2-2 cu Lokomotiva Zagreb FOTO: fcpetrolul.ro

Articol de GSP - Publicat marti, 25 iunie 2013 00:00 / Actualizat marti, 25 iunie 2013 21:11

Petrolul a jucat astazi al doilea amical din cadrul cantonamentului de la Maribor. Ploieştenii au fost învinşi cu 1-0 de Hajduk Split, cîştigatoarea Cupei Croaţiei.

Croaţii au deschis scorul în minutul 2 prin Koussi, care a reluat cu capul în poarta aparată de Bornescu. Petrolul a ratat două ocazii prin Morar (minutul 10) şi Cristescu (minutul 30). Hajduk replicat prin fazele de poartă periculoase create de Susic (minutul 11) şi Galesic (minutul 34).

Ploieştenii au fost echipa mai periculoasă în startul reprizei secunde prin Bokila şi Younes Hamza, care a ratat o mare ocazie în minutul 56, profitînd de o ieşire a portarului advers şi trimiţînd un lob peste goalkeeperul croaţilor, dar Tomicic a scos mingea de pe linia porţii.

Hajduk a învins cu 1-0, iar următorul amical al Petrolului se va juca joi, cînd lupii galbeni vor întîlni campioana Sloveniei, NK Maribor.

Echipele folosite de Contra:

Prima repriză: Bornescu - Romario, Neag, Yamissi, Guilherme - Mustivar, Cristescu - Boudjemaa, Ad. Cristea, Morar - Sandaza
Repriza secundă: Bornescu (Povilas 61') - N. Popescu, Hoban, Geraldo, Grecu - De Lucas, A. Lungu - R. Ramos (M. Roman 75'), Younes, Grozav - Bokila.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
morarroion
morarroion  •  26 Iunie 2013, 17:11
Postat de plischi pe 26 Iunie 2013, 08:53

younes hamza este acelasi cu hamza younes?

Nu,frate,e altul....Comentariul tău...

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  26 Iunie 2013, 14:48

pai, alcenat, manasse ? hoban fundas ? unul care trage atat de bine la poarta ?

true_holland
true_holland  •  26 Iunie 2013, 14:24

Este foarte bine ca Petrolul incearca mai multe var.de echipa, ca sa se stie pe ce se bazeaza in viitor antrenorul ca formula de joc, insa dificil cu Bornescu care este mai mult de linia portii si nu iese la mingiile din careu sau nu stie sa iasa cand trebuie, ori plonjeaza dupa ce a trecut mingea de el ... destul de greu ... si mai ales ca problemele din aparare nu si le-au rezolvat deloc lupii, trebuie neaparat un fundas central bazat si un mijlocas care sa-l inlocuiasca cu succes pe Marinescu pana revine la echipa si nu numai ... ca sa-si faca echipa solida de EL, Petrolul trebuie sa mai investeasca putin, nu mult insa mai trebuie ceva ... de la preg. fizica la tactica si jucatori ...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează