FOTBAL  »  AMICALE  »  STEAUA - RED BULL SALZBURG 2-3

Pintilii n-a putut! » Mijlocaşul a rămas la hotel în timpul amicalului cu Red Bull

Pintilii nu a putut juca ieri din cauza problemelor musculare
Pintilii nu a putut juca ieri din cauza problemelor musculare

Articol de GSP - Publicat joi, 05 iulie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 04 iulie 2012 22:32

Mijlocaşul care s-a accidentat la antrenamentul de marţi a fost lăsat la hotel alături de mai mulţi coechipieri, steliştii avînd doar 4 rezerve.

Pintilii chiar a avut probleme după ce a cedat în timpul antrenamentului de marţi dimineaţă. "N-are nici o accidentare, e apt de joc!", au susţinut roş-albaştrii după şedinţa de pregătire, alarmaţi că mijlocaşul părăsise terenul şi avusese nevoie de ajutorul masorilor şi de gheaţă.

Dar închizătorul venit de la Pandurii nu s-a aflat în lotul pentru meciul cu Red Bull Salzburg. Alături de el au fost menajaţi mai mulţi componenţi ai lotului. Practic, roş-albaştrii au avut numai trei jucători de cîmp pe bancă: Tibi Bălan, Roşu şi Puskas.

Ceilalţi jucători, printre care fraţii Costea şi Pîrvulescu, au rămas la hotel şi au făcut un antrenament sub comanda preparatorului fizic.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
nicky
nicky  •  05 Iulie 2012, 09:07

Chiar am fost surprins sa nu citesc astazi titlul urmator: "10 jucatori de la Steaua s-au rupt la antrenamente" Cand am vazut ca numai 4 rezerve avea Steaua aseara m-am si gandit ca Raureanu o sa publice un titlu de genul asta. Nu mai incerca sa te scoti, accepta greseala, ai vazut ca si cei de la GSPTV ziceau aseara ca ai exagerat, la fel cei de la Digi....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close