FOTBAL  »  AMICALE  »  RAPID

Rapid trebuia să joace un amical cu o echipă din Liga 1, dar l-a anulat neașteptat: „Ne-au spus că au jucători accidentați”

Foto: FC Rapid 1923
Foto: FC Rapid 1923

Articol de GSP - Publicat luni, 01 iulie 2019 14:32

Rapid, echipă nou-promovată în Liga 2, aranjase pe 2 iulie un meci amical cu Chindia Târgoviște, nou-promovată în Liga 1, dar l-a anulat, încurcând astfel planurile adversarei.

Motivul? Conform site-ului oficial al Chindiei, giuleștenii le-au transmis oficialilor dâmbovițeni că „mai mulți jucători din lot sunt accidentați”.

Echipa lui Viorel Moldovan are acum probleme în căutarea unei adversare pentru data în care trebuia să joace cu Rapid: „În aceste condiții, staff-ul echipei noastre caută un alt adversar pentru ultima partidă de pregătire din cantonamentul centralizat de sub Tâmpa”.

Rapidul, sub comanda lui Daniel Pancu, va efectua în perioada 30 iunie-5 iulie un stagiu de pregătire la Cheile Grădiștei. Giuleștenii vor juca pe data de 5 iulie cu Csikszereda, echipă nou-promovată în Liga 2.

Citește și:

Cristi Pustai, încă la Gaz Metan, deși a fost prezentat oficial la Dunărea Călărași!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  01 Iulie 2019, 19:14

Ar trebui jucat un amical Rapid - Dinamo, de dragul vremurilor trecute. Cred ca s-ar umple NA. nivelul ambelor echipe este destul de apropiat in momentul de fata.

fara_pista
fara_pista  •  01 Iulie 2019, 18:41

Se accidentaseră la „Giuleștina”?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close