AMICALE  ·  RAPID

Rapid trebuia să joace un amical cu o echipă din Liga 1, dar l-a anulat neașteptat: „Ne-au spus că au jucători accidentați”

Foto: FC Rapid 1923
Foto: FC Rapid 1923

Luni, 01 Iulie 2019, 14:32

Rapid, echipă nou-promovată în Liga 2, aranjase pe 2 iulie un meci amical cu Chindia Târgoviște, nou-promovată în Liga 1, dar l-a anulat, încurcând astfel planurile adversarei.

Motivul? Conform site-ului oficial al Chindiei, giuleștenii le-au transmis oficialilor dâmbovițeni că „mai mulți jucători din lot sunt accidentați”.

Echipa lui Viorel Moldovan are acum probleme în căutarea unei adversare pentru data în care trebuia să joace cu Rapid: „În aceste condiții, staff-ul echipei noastre caută un alt adversar pentru ultima partidă de pregătire din cantonamentul centralizat de sub Tâmpa”.

Rapidul, sub comanda lui Daniel Pancu, va efectua în perioada 30 iunie-5 iulie un stagiu de pregătire la Cheile Grădiștei. Giuleștenii vor juca pe data de 5 iulie cu Csikszereda, echipă nou-promovată în Liga 2.

Citește și:

Cristi Pustai, încă la Gaz Metan, deși a fost prezentat oficial la Dunărea Călărași!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Primul simptom care anunță o formă severă de COVID-19. „Trebuie să te prezinți de urgență la spital„

Libertatea

Comentarii (2)

dinamo_fan  •  01 Iulie 2019, 19:14

Ar trebui jucat un amical Rapid - Dinamo, de dragul vremurilor trecute. Cred ca s-ar umple NA. nivelul ambelor echipe este destul de apropiat in momentul de fata.

fara_pista  •  01 Iulie 2019, 18:41

Se accidentaseră la „Giuleștina”?

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:00 Emisiune TV

La Liga World

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Reluare

Barcelona - Atletico Madrid

Digi 2
Program TV complet

Liga 1