FOTBAL  »  AMICALE  »  STEAUA / CORESPONDENŢĂ DIN AUSTRIA DE LA TRIMIŞII GSP

Reghecampf, mulţumit de jocul cu Rubin: "Sîntem pe drumul corect"

Articol de , - Publicat duminica, 23 iunie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 22 iunie 2013 22:26

Laurenţiu Reghecampf l-a criticat pe Valentin Cojocaru la faza penalty-ului, dar a fost mulţumit de evoluţia jucătorilor aduşi în această vară


- Domnule Reghecampf, un egal în primul amical al verii. Cum a fost?
- Sînt mulţumit în primul rînd că am jucat împotriva unui adversar foarte bun. Nu conteaza rezultatul şi nici evoluţia jucătorilor, după doar un meci. Ca şi anul trecut, am preferat să jucăm contra unui adversar puternic ca să ne putem da seama de nivelul echipei. Nu vreau să cîştigăm cu 7-8 goluri dierenţă, vreau să văd nivelul echipei! Sîntem pe drumul corect.

- Aţi avut şi probleme în meciul acesta.
- Tănase a simţit o durere la tendon şi nu am avut pe cine să bag în locul lui. În timpul partidei şi Bourceanu a avut probleme după ce-a luat două cartonaşe galbene. Am improvizat apoi cu Chiricheş la mijloc.

- Cum comentaţi jocul nou-veniţilor?
- Sînt copiii talentaţi pe care îi creştem ca să fie la o valoare foarte mare. Nu pot face o analiză acum, după doar un meci. Îşi doresc şi ei să joace în această echipă, le-am spus că o să fie greu pentru că noi sîntem la un nivel foarte mare.

- Supărat de greşeala lui Cojocaru?
- Din păcate, el a greşit la penalty, are un mare talent, dar nu are voie să facă asemenea greşeli. Trebuie să ştie că joacă la o echipă care vrea campionatul şi care-şi doreşte să se califice în Champions League. Vom avea o discuţie cu el şi-l vom trage de urechi.

- Sînt din ce în ce mai grele ultimele ore pînă la aflarea deciziei de la UEFA?
- Încercăm să-i ţinem departe pe jucători de această problemă. Cu toţii ne gîndim la acest lucru, dar trebuie să ne facem treaba noastră. Merităm să jucăm în Liga Campionilor.

"Mihai Costea trebuie să înţeleagă anumite lucruri, iar dacă va juca şi va avea încredere în el, va avea şi zile mai bune"
Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua

"Le mulţumim tuturor fanilor noştri care au bătut sute de kilometri să fie alături de noi! E normal să facem poze cu ei şi să se simtă bine"
Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (4)
alpin
alpin  •  23 Iunie 2013, 09:02

regheBlatistul e fericit in orice situatie. Pentru el totul e roz-bombon!! S-a dat si el la pungutzele cu urina de oaie?!?

valerigazaev
valerigazaev  •  23 Iunie 2013, 08:15
Postat de alpha.dog pe 23 Iunie 2013, 07:50

acolo le e locul

uite unde duce coruptia !!!! sa vedem ce e si cu excesul de EPO ))))))

alpha.dog
alpha.dog  •  23 Iunie 2013, 07:50
Postat de ceauseusescu_tatal_nostru pe 23 Iunie 2013, 06:34

Drumul corect .... Drumul către liga a doua !!:)))))

acolo le e locul

Vezi toate comentariile (4)
Comentează