FOTBAL  »  AMICALE  »  STEAUA - JABLONEC 1-1

Reghecampf trage concluziile: "Trebuie să lucrăm la psihic!" » Cum comentează gafa lui Chiricheş

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 februarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 09 februarie 2013 21:59

Laurenţiu Reghecampf a tras concluziile la final de cantonament. Steaua a terminat la egalitate ultimul amical, 1-1 cu Jablonec. Chiricheş a greşit grav la golul cehilor, dar antrenorul roş-albaştrilor e convins că lipsa de concentrare nu va fi prezentă şi la meciul cu Ajax.

"Mai sînt anumite lucruri de pus la punct. Şi din punct de vedere psihic, au fost cantonamente lungi. De acum ne vom concentra la meciul cu Ajax. Eu cred că am făcut bine pînă acum în aceste cantonamente, încă n-am reuşit să ne regăsim ritmul de anul trecut.

Eu sînt convins că la un meci oficial jucătorii vor avea o altă atitudine, vor fi mai concentraţi. Nu trebuie să sărim acum pe Vlad, la un meci oficial nu vor fi asemenea greşeli.

Szukala s-a antrenat azi şi noi sperăm să joace cu Ajax", a spus Reghecampf la Fanatik Show, pe Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
inginerul.
inginerul.  •  10 Februarie 2013, 00:37
Postat de ciur pe 09 Februarie 2013, 23:42

"sa mori (NU tu Imparate) DE cancer si nu "IN" cancer"... Da? Desteptule!!!:)

Frate, l-ai facut knock out de 2 ori, te rog frumos nu mai da in el can este lovit rau...

samertx
samertx  •  09 Februarie 2013, 23:58
Postat de ciur pe 09 Februarie 2013, 23:10

Ai vrut sa spui ceva Imparate??? Ai scris tu ceva; dar n-ai "spus" nimic! Ia explica-te "desteptule"!!! Sau taci din gaura...

Îl treci prin ciur și dârmon? Merită neamțul:)))

samertx
samertx  •  09 Februarie 2013, 23:45

Tu ar trebui să lucrezi la personalitate, nimeni dintre bășicari nu îți vor recunoaște autoritatea când tu ești apărat de soție în probleme personale și ești reprezentat de MM pe probleme profesionale, cred că ăia joacă Gaia când le scrii tu pe tablă în vestiar! Îndreaptă , bă , coloana vertebrală, că numai prost nu ești!!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează