AMICALE    •   FRANȚA - COLUMBIA 2-3

”Relaxare sau suficiență?” Griji pentru francezi după remontada din repriza secundă

FOTO: Reuters

FOTO: Reuters

Articol de — Daniel Scorpie Sambata, 24 Martie

L'Equipe se întreabă cum a pierdut controlul la 2-0 selecționata lui Deschamps, ”vulnerabilă, lipsită de concentrare și deloc agresivă în fața unei pragmatice Columbii, care a predat o lecție la Paris”.Cu mai puțin de 3 luni înaintea Mondialului, Franța a picat examenul cu Columbia, pierzând după un avantaj de 2 goluri. "Este jenant, suntem toți afectați de rezultat", a recunoscut mijlocașul N'Golo Kanté, complice la golul egalizator reușit de Falcao. "Când nu câștigi un duel, devine chiar dificil", întărește Digne. Completat și de Umtiti, care a comis penaltyul din care Quintero a închis tabela (3-2): "E surprinzător având în vedere ce calități tehnice avem. Sper că a fost doar un accident de parcurs, mai ales că e vorba despre un joc amical".

"Sunt supărat și rănit"

Varane crede că "ne-a lipsit concentrarea în unele momente și după pauză n-am rezistat presingului agresiv al columbienilor". Unii "cocoși" au părut chiar dezorientați. "E o problemă de stare de spirit? Nu știu, poate-i altceva", Umiti. "Suficiență? Nu știu. Sunt supărat, mă simt rănit de acest eșec", a întărit confuzia Digne.

Nici L'Equipe nu are răspuns la întrebarea dacă a fost "relaxare ori suficiență", dar a văzut "o echipă vulnerabilă, lipsită de concentrare și deloc agresivă în fața unei pragmatice Columbii, care ne-a predat o lecție la Paris". Muriel a dat semnalul revenirii "Los Cafeteros", după ce Giroud și Lemar (faza meciului!) au deschis balul. 

9luni și jumătate au trecut de la ultimul eșec al Franței, 1-2 în Suedia în preliminariile CM 2018. De-atunci, "cocoșii" aveau 5 victorii și două remize

Comentarii (0 ) Adaugă comentariu

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase