FOTBAL  »  AMICALE  »  VIITORUL

Remiză pentru Viitorul în amicalul de azi » Doi spectatori surpriză: "E mai bine pentru Ianis că a revenit"

Articol de - Publicat luni, 15 ianuarie 2018 18:13

FC Viitorul a terminat la egalitate amicalul de azi cu Skenderbeu (lider autoritar în Albania), scor 1-1. Albanezii au condus la pauză, însă Gavra a marcat pentru români în minutul 58, din pasa lui Chițu.

Amicalul dintre cele două a fost urmărit și de brazilianul Ze Maria (44 de ani) fostul tehnician al Ceahlăului, care în prezent pregătește formația albaneză KF Tirana. Selecționerul Cosmin Contra a fost și el la meci, urmărind jocul dintr-o lojă.

Ze Maria s-a salutat cu Gică Hagi și a dat declarații după acest meci: "Am jucat de multe ori împotriva lui Contra, în Italia. Ne cunoaștem bine. Din păcate nu și împotriva lui Hagi. Ca antrenor l-am întâlnit când am fost la Ceahlăul.

Îl știu și pe Mutu, au fost mulți români în Italia de-a lungul timpului. Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat cu Ceahlăul după ce am plecat de acolo. E un oraș frumos, cu oameni plăcuți și aveau o echipă bună.

Puteam reveni în România. Am avut două oferte. Una de la o echipă din București, alta din provincie. Dar eu sunt sub contract cu Tirana, unde mai am 2 ani", a zis Ze Maria, care a comentat și subiectul legat de revenirea lui Ianis Hagi: "Fiorentina e un club bun pentru jucătorii tineri, dar e greu de jucat în Serie A. Poate că e mai bine pentru Ianis că s-a întors la Viitorul. Are ocazia să joace, să învețe mai multe de la tatăl său".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  15 Ianuarie 2018, 23:10
Postat de merace pe 15 Ianuarie 2018, 19:21

Asa ziceam si eu. Sa joace Ianis la Viitorul, sa bage goluri, sa duca echipa spre glorie. Exagerez cumva?!

cred ca da! mai degraba scenariul o sa fie : toate mingile trec pe la ianis! chiar si cand pasezi inapoi la portar, trebuie sa treaca pe la el!daca e cumva in careul advers, arbitrul va opri jocul! toate loviturile libere vor fi batute de ianis, cu stangul, cu dreptul , cu stangu`n dreptu`! toate cornerele de pe ambele parti vot fi batute de ianis si pe cale de consecinta , tot el va veni sa dea cu capul! toate autogolurile trebuie trecute in dreptul lui ianis! chiar daca e suspendat! haide ma ce dracu`, m-a convins Hagi! daca pana acu` i-am tinut partea, constantean fiind, nu am sa ii iert prea curand mizeria asta cu Tucudean si Eric dati pe 50 de mii sa ii faca loc lu` fi-su! ce nu a inteles Hagi e ca din moment ce e in liga I nu poate sa isi ia jucariile cand vrea el si sa-si bata joc de suporteri, ca aia nu i-a adus de acasa!

merace
merace  •  15 Ianuarie 2018, 19:21

Asa ziceam si eu. Sa joace Ianis la Viitorul, sa bage goluri, sa duca echipa spre glorie. Exagerez cumva?!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează