FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO - PROGRESUL CERNICA 2-0

S-a rezolvat atacul? » Dinamo s-a impus cu Progresul Cernica, 2-0. Vîrfurile au înscris din nou

Articol de - Publicat duminica, 16 februarie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 15 februarie 2014 22:46

"Cînii" au cîştigat amicalul cu Cernica, după o primă repriză slabă. Vîrfurile au ieşit din nou la rampă, ca şi în amicalele precedente.

Stoican a dorit un ultim meci-antrenament înainte de partida cu Viitorul Constanţa pentru a consolida relaţiile de joc exersate în Antalya şi Marbella. Cu piesele grele Matei şi C. Munteanu menajate, Dinamo a ajuns la fiecare atac aproape de careul mic, dar mai toate finalizările au lăsat de dorit, arătînd o stare generală de relaxare.

Ţucudean a alergat mult, a coborît după mingi pînă la mijloc, însă nu a reuşit decît un şut prins de portarul advers (25). Valentin Lazăr a arătat că se simte foarte bine pe flanc alături de Rus, cei doi combinînd excelent în mai multe rînduri. Mijlocaşul venit de la Sportul a irosit şi o mare oportunitate, şutul său din 4 metri ducîndu-se peste bara transversală (28).

Cu trei minute înainte de sfîrşitul primei reprize "Pirlo" Şerban a executat bine o lovitură liberă de la 20 de metri, stînga, dar balonul s-a dus puţin peste vinclu-stînga.

"Bili-golgeter"
Intrat în locul lui Ţucudean din primul minut al mitanului secund, polonezul Bilinski a izbutit să îşi consolideze titlul de golgeter în amicale. Atacantul de 530.000 de euro a deschis scorul, în minutul 63, cu un şut din 8 metri care a lovit întîi bara din stînga.

Sătul parcă de criticile din prima parte a campionatului, Joel Thomas a marcat golul doi (76), cu un lat simplu din 10 metri, după o fază creată de Dorin Rotariu. Astfel, Dinamo a terminat pregătirea într-o notă pozitivă şi se poate gîndi la primul "oficial", cu Viitorul, pe 23 februarie.

Grevă la Cernica
De la Progresul au lipsit 9 titulari, ei intrînd în grevă chiar înaintea începerii partidei cu Dinamo. Fotbaliştii ilfoveni au recurs la acest gest după ce conducerea nu le-a plătit restanţele salariale. În primul "11" al formaţiei din Liga a 3-a şi-au făcut apariţia mai mulţi puşti veniţi în probe.

Galerie selectă
La partida disputată pe terenul sintetic Metaloglobus au fost în tribune şi preşedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, dar şi fostul internaţional Gică Popescu şi secundul "naţionalei", Florin Marin. Duckadam şi Popescu au ales să plece la sfîrşitul primei reprize.

"Meciul cu Viitorul este foarte greu pentru noi întrucît nu am cîştigat niciodată cu ei de cînd au promovat. Trebuie să fim atenţi!" (Ionel Dănciulescu, team manager Dinamo)

Dinamo - Progresul Cernica (III) 2-0 (0-0)
Au marcat: Bilinski (63), Thomas (76)

Dinamo: Bălgrădean (Samoilă, 60) - L. Rus (Velici, 62), Thicot (Nedelcearu, 81), Dr. Grigore (Asanovici, 81), St. Filip (Grecu, 62) - I. Şerban (Thomas, 67), Boubacar (Krausz, 85), Elton (Tîrcoveanu, 74) - V. Lazăr (Bărboianu, 46), Ţucudean (Bilinski, 46), D. Rotariu ( Patrick Petre, 77). Antrenor: Flavius Stoican

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
cojonel
cojonel  •  19 Februarie 2014, 02:11

"De la Progresul au lipsit 9 titulari, ei intrînd în grevă chiar înaintea începerii partidei cu Dinamo." Pai in conditiile astea 2-0 este un rezultat foarte bun pentru dinamo. putea fi si mai rau daca jucau aia cu prima echipa. Marele derby romanesc si-a pierdut de anul trecut farmecul.

adrianfodor
adrianfodor  •  16 Februarie 2014, 19:19
Postat de weiss_rot72 pe 16 Februarie 2014, 18:25

esti tu CINEVA ca ai batut prietena chiajna ... ca la alte meciuri am vazut cine sunteti ...

Voi sunteti pe val numai cand jucati cu Progresul Cernica!!!!!!!!!! Vai de capul vostru!!!!!!!!!

weiss_rot72
weiss_rot72  •  16 Februarie 2014, 18:25
Postat de adrianfodor pe 16 Februarie 2014, 12:09

Vai de capul vostru, sunteti NIMENI!!!!!!Comentariul tău...

esti tu CINEVA ca ai batut prietena chiajna ... ca la alte meciuri am vazut cine sunteti ...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează