FOTBAL  »  AMICALE  »  STEAUA - VIITORUL 0-1

S-a stricat prietenia! » Amicalul Steaua - Viitorul 0-1 a spulberat relația bună dintre cele două cluburi

Ianis Hagi (stînga) a ieșit
Ianis Hagi (stînga) a ieșit "șifonat" din duelurile cu mai experimentații adversari

Articol de - Publicat duminica, 11 octombrie 2015 00:00

Filip a sărit la un adversar care trăgea de timp și l-a plesnit pe Ianis Hagi, chiar sub privirile lui Gică.

Aurelian Chițu a marcat din nou contra Stelei, după doi ani și jumătate. E singura legătură dintre partida Steaua - Viitorul disputată în primăvara lui 2013 și jocul pe care l-au avut ieri la Brașov. Cluburile prietene s-au încăierat la un amical obișnuit. Șifonat a ieșit tocmai Ianis Hagi, care a încasat o palmă de la Lucian Filip!

Mijlocașul campioanei s-a enervat că adversarii întîrziau executarea unei lovituri libere și a intrat în conflict cu Aganovici. Ianis a sărit să-și susțină colegul, iar nervii lui Filip au ajuns pînă la Hagi junior, pe care l-a împins cu palma peste față.

Gică Hagi a asistat de la marginea terenului la "corecția" primită de fiul lui. Rădoi a intervenit și l-a calmat pe Filip. Ca să nu strice amicalul, arbitrul nu a eliminat pe nimeni.

Goluri doar cu Steaua

Viitorul a cîștigat cu 1-0 testul, cu golul lui Chițu. Atacantul ajuns la 25 de ani a punctat de două ori în Ghencea în 2013, într-o victorie controversată, 5-2 pentru dobrogeni, care s-au salvat de la retrogradare ajutați de acel succes. Steaua a utilizat atunci o formulă cu multe rezerve și a facilitat astfel rezultatul trupei "Regelui".

Aurelian nu mai e nici el jucătorul din mai 2013. Chinuit de accidentări și incapabil să se adapteze, a schimbat trei cluburi, Valenciennes, Giannina și Astra, pînă s-a întors la Viitorul.
Revenit de la cursurile Școlii din Chișinău, Mirel a folosit mulți juniori. A păstrat însă așezarea pe care a încercat-o în ultima vreme, 4-3-3, cu Muniru și cu Tahar mijlocași responsabili cu atacurile.

Algerianul s-a evidențiat cu o ratare cu poarta goală, într-o fază în care a întîrziat să trimită mingea pînă cînd adversarii s-au repliat și au scos de pe linie. Tade a lipsit, accidentat, și a mai irosit o șansă să stopeze "seceta" de goluri.

Steaua - Viitorul    0-1

A marcat: A. Chițu (40)

Steaua: Fl. Niță - Rîpă (80 Mogoș), Varela (80 Al. Aldea), Toșca, Guilherme (57 Tîrnovan) - Muniru (46 Breeveld), L. Filip (80 R. Mihai), Tahar - M. Mihai (46 Vl. Mihalcea), N. Stanciu (57 Simion), Onțel (57 Bakalli). Antrenor: Mirel Rădoi

Viitorul: Albuț - Benzar, Boli (80 Ghiță), Mitrea (80 Kilyen), Cr. Ganea (46 Ciupe) - Aganovici (76 P. Iacob), I. Filip (80 Șandru), Vl. Achim (63 Casap) - A. Chițu, I. Hagi (76 R. Grecu), Fl. Tănase (63 F. Ciobanu). Antrenor: Gică Hagi

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  11 Octombrie 2015, 16:30

Viitura muscamor si fcsb alias”The sexxxtoons” in varianta fotbalistica. Fac totul impreuna, pentru bani :)))))

khal_37
khal_37  •  11 Octombrie 2015, 15:59
Postat de red77 pe 11 Octombrie 2015, 10:10

adica amicalul asta campenesc organizat cu mici si carnati pe margine si bere in loc de energizante a stricat prietenia ? din contra berbecilor a strans legaturile de prietenie si fraternitate !

Te referi la cupa satelor ,,Mamaliga'' castigata de voi in Italia???

kilimanjaro
kilimanjaro  •  11 Octombrie 2015, 12:17

Doua adunaturi de infractori, una condusa de un infractor puscarias si alta de un ***. Imaginea completa a mizeriei din sportul romanesc.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează