FOTBAL  »  AMICALE  »  RAPID

Sabău s-a săturat de fiţele lui Goga: "Dacă n-ai chef, stai pe bancă!" :X

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 octombrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 13 octombrie 2012 20:29

Dorin Goga l-a enervat în ultimul hal pe Ioan Ovidiu Sabău la amicalul Rapidului cu Ludogoreţ, scor 2-2.

Introdus în minutul 61 în locul lui Alexandru Coman, Goga a părăsit terenul cu două minute înainte de finalul partidei. Sabău n-a mai rezistat să-l vadă cum îşi bate joc de fiecare acţiune şi l-a reintrodus pe Coman.

"Dacă nu te lupţi cu adversarul, mai bine stai pe bancă. Nu stau să mă cert cu el. De acum încolo, cine nu dă totul pentru Rapid, va fi scos imediat de pe teren. Nu-i obligă nimeni să joace aici. Dacă nu intră motivaţi, îi scot după 5 minute", a spus Ioan Ovidiu Sabău.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (16)
sergiu1
sergiu1  •  14 Octombrie 2012, 18:45

atunci domnule Sabau baga jucatori care merita,se antreneaza exemplar si nu mai introduce unu ca Goga sau burca.

burgundy
burgundy  •  14 Octombrie 2012, 10:14
Postat de bombardier pe 13 Octombrie 2012, 21:12

Esti cam nesimtit la treaba asta tin sa zic, chit ca nu-ti convine asta, dar uiti cand va dadeam 5-1.Gata e steaua pe val , te bati cu caramida in piept.Bravo stelei pentru jocul pe care il practica, sunt un exemplu, dar vezi-ti lungul nasului cand vorbesti de anumite echipe.

Salut! Esti mult prea indulgent si elegant in replica, astia merita ignorati total.

walhalla
walhalla  •  14 Octombrie 2012, 09:17

Zau nu stiu de ce l-a adus Copos la Rapid.... Nici la Timisoara n-a rupt gura targului. Mi s-a parut intotdeauna un jucator (indo)lent, care-si bate joc de talentul sau. Cine-l mai tine minte pe Bozesan ?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează