FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO - BARCELONA 0-2

Scandal la o zi după Dinamo-Barca: "Unii au zis că e o panaramă de meci, dar au băut şampanie în lojă"

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 august 2012 00:00 / Actualizat duminica, 12 august 2012 15:23

Organizatorii meciului amical Dinamo-Barcelona au fost nemulţumiţi că nu au fost sprijiniţi în iniţiativa de aduce la Bucureşti cea mai puternică echipă a lumii.

Adrian Thiess critică oamenii din fotbal care au avut rezerve în privinţa realizării acestui eveniment, dar care ulterior au venit la meci şi au savurat spectacolul: "Au fost o grămadă de "ţuţări", cum se spune în Ardeal, care stăteau tolăniţi pe fotolii în timpul meciului şi beau şampanie şi care erau neîncrezători înainte de a ajunge Barcelona la Bucureşti. Să spui despre un meci că este o panaramă de meci şi apoi să bei şampanie la loje nu mi se pare firesc".

Organizatorii amicalului Dinamo-Barcelona se revoltă: "Mai bine duceam Barca la Budapesta!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
syntrax
syntrax  •  13 August 2012, 09:28

Si ce daca au baut sampanie si dupa aia au criticat?Daca mergi la o nunta si nu iti place muzica,nu inseamna ca nu mananci sau nu bei nimic toata noaptea.Acest personaj ofticat,Thiess,apare acum si acuza in stanga si in dreapta ca nu a fost sustinut.De ce sa te sustina guvernul ca sa aduci Barcelona? Eu cred ca esti frustrat ca nu ai vandut toate biletele,si nu ai pus mana pe cati bani ai vrut.

tigruzzu
tigruzzu  •  13 August 2012, 01:57
Postat de georgesim83 pe 12 August 2012, 23:53

Comentariul tău..Din acest motiv sa suparat mister tisse ca nu prea ia iesit pasenta la bani.Ce sai faci daca ai pus pretul al bilete un pic cam mari.

Păi, a fost aproape plin, cu toate bețele-n roate puse de steliști! Pe organizatori i-a deranjat atitudinea pro-steliștilor din FRF, LPF, TV și alte media. Am spus-o mai demult și o repet: 5teOAIA este cancerul fotbalului românesc!!! Țineți minte asta.

georgesim83
georgesim83  •  12 August 2012, 23:53
Postat de adi_stelistul pe 12 August 2012, 23:01

Dupa declaratiile "antebellum" ale celor incriminati au urmat declaratiile "postbellum" ale domnului Thiess care a tinut sa ne asigure ca e suparat pe toata lumea, inclusiv pe guvern(?) si ca nu va mai aduce nicio echipa mare la Bucuresti. In schimb a precizat ca o va duce la Budapesta (un fel de "na-ti-o franta ca ti-am dres-o" care sa irite sensibilitatile patriotarde de la Bucuresti). Asa ca ma grabesc, vazand toate acestea, sa va dau si o stire: din surse "credibile", se pare ca reteta meciului Dinamo-Barca n-a fost pentru organizatori conform asteptarilor.

Comentariul tău..Din acest motiv sa suparat mister tisse ca nu prea ia iesit pasenta la bani.Ce sai faci daca ai pus pretul al bilete un pic cam mari.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează