FOTBAL  »  AMICALE  »  STEAUA

Steaua - Dortmund nu se vede » Amicalul de lux al iernii are şanse mici să fie transmis la TV

Aproape sigur, împotriva Stelei, Klopp îl va folosi şi pe Marco Reus, revenit după o accidentare gravă, jucător cotat la 50 de milioane de euro
Aproape sigur, împotriva Stelei, Klopp îl va folosi şi pe Marco Reus, revenit după o accidentare gravă, jucător cotat la 50 de milioane de euro

Articol de - Publicat luni, 12 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 12 ianuarie 2015 11:39

Amicalul de lux al campioanei are şanse mici să fie televizat în România şi în Germania din cauza faptului că nici o firmă nu-l produce.

Sîmbătă, la Alicante, în Spania, Steaua are programat primul meci amical din 2015. Unul de 5 stele, împotriva Borussiei Dortmund, echipă calificată în primăvara Champions League. Veste proastă pentru suporterii Stelei: meciul are şanse mici să se vadă la vreun post de televiziune din România. Ba chiar şi din Germania!

Motivul? Nici o firmă nu-l produce şi, practic, pentru televiziuni nu există un semnal internaţional pe care să-l preia şi să-l ofere mai departe. Singura soluţie, una extremă, ar fi să se trimită un car de transmisie la stadion şi partida să fie transmisă cu ajutorul acestuia, prin intermediul unei camere TV sau cel mult două.

Meciul va fi testul final pentru trupa lui Jurgen Klopp, care va debuta în Bundesliga pe 2015 împotriva lui Bayer Leverkusen, pe 30 ianuarie, iar la jumătatea lui februarie va susţine "dubla" din optimile de finală ale Ligii Campionilor cu campioana Italiei, Juventus.

Klopp a deplasat în stagiul din Spania toate vedetele, mai puţin Aubemayang şi Kagawa, prezenţi cu "naţionalele" ţărilor lor la Cupa Africii şi Cupa Asiei.

6 meciuri amicale va disputa Steaua în cele două cantonamente: cu Borussia, Shenzen, Sturm Graz, Sparta Praga, ŢSKA Sofia şi NK Maribor

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (15)
pinna
pinna  •  12 Ianuarie 2015, 12:01

Ce naşpa numai galben pe teren, hai ca la unii inteleg(din mosi stramosi) dar ailalti ce au... g@lbeaza?

rolololol
rolololol  •  12 Ianuarie 2015, 11:45

BVB - FC Gazde

vladutz13
vladutz13  •  12 Ianuarie 2015, 11:45
Postat de capitanul23 pe 12 Ianuarie 2015, 10:52

Ce paradox pentru steaua si sa vezi cum e viata : sa fii infiintat de Armata Sovietica si sa fii desfiintat de NATO . Asta da soarta !!!

Da, ceva asemanator cu prima echipa care a sustinut comunismul in Romania care a fost doborata de capitalismul agresiv :)

Vezi toate comentariile (15)
Comentează