FOTBAL  »  AMICALE  »  STEAUA

Steaua şi-a găsit alt adversar după ce amicalul cu U Cluj a fost anulat! Vezi cu cine va juca

Articol de GSP - Publicat marti, 04 septembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 04 septembrie 2012 21:42

UPDATE Steaua şi-a găsit alt adversar după ce amicalul cu U Cluj a fost amînat. Roş-albaştrii vor disputa un meci de pregătire în compania bulgarilor de la Ludogoreţ Razgrad. Partida se va juca în Bulgaria, sîmbătă, de la ora 18:00, informează site-ul oficial al clubului din Ghencea

----------------

Amicalul dintre U Cluj şi Steaua, programat pentru sîmbătă, a fost anulat din cauza problemelor financiare ale clubului ardelean

U Cluj a anunţat decizia pe site-ul oficial al clubului:

"Meciul amical dintre FC Universitatea Cluj si Steaua Bucuresti programat sambata, 08.09.2012, de la orele 19:30 se anuleaza din considerente financiare, clubul neavand posibilitatea de a achita suma de 7.000 Euro solicitata cu titlul de chirie de catre societatea comerciala Cluj Arena SA".

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
useronix
useronix  •  04 Septembrie 2012, 22:45
Postat de exorientelux pe 04 Septembrie 2012, 21:38

* DEZINFORMEAZA. Va spun ca AMP in cel mult 2 saptamani ZBOARA de la Cluj. Mincinoasa asta nu este agreata de nimeni, doar autoritatile nu pot colabora cu OAMENI DE NIMIC, FARA CUVANT SI FARA CARACTER.

am un feeling ca va fi mai repede decat te astepti :)

bogdanc77
bogdanc77  •  04 Septembrie 2012, 21:52

cum domnle.....nu este iubita 5teaua in Ardeal? Ce nesimtiti aia bai :)))))))))))))))))))))) S-a saturat lumea de voi oilor!!!!!!!!!!!

exorientelux
exorientelux  •  04 Septembrie 2012, 21:38
Postat de exorientelux pe 04 Septembrie 2012, 21:36

In atentia jurnalistilor GSP. Va rog nu mai preluati nicio declaratie a doamnei Anamaria Prodan. MINTE CU NERUSINARE SI DEZINFORMARE. Va spun din surse sigure, ca doamna Prodan N-A LUAT NICIODATA LEGATURA cu administratorul Cluj Arena pentru un amical cu Steaua, NICIODATA! A MINTIT ca vrea sa joace un amica. Intrebati-i pe cei de la CJ, va vor confirma ca doamna Prodan n-a cerut nicio oferta de pret pentru un meci cu Steaua. La fel a spus si directorul societatii Cluj-Arena!

* DEZINFORMEAZA. Va spun ca AMP in cel mult 2 saptamani ZBOARA de la Cluj. Mincinoasa asta nu este agreata de nimeni, doar autoritatile nu pot colabora cu OAMENI DE NIMIC, FARA CUVANT SI FARA CARACTER.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează