FOTBAL  »  AMICALE  »  STEAUA - IFK GOTEBORG 0-0

Steliştii nu-şi fac griji în privinţa rezultatelor slabe din amicale: "Vom reuşi să şi înscriem"

Articol de GSP - Publicat joi, 30 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 30 ianuarie 2014 21:42

Ionuţ Neagu, mijlocaşul Stelei, a vorbit despre egalul obţinut de Steaua în amicalul cu IFK Goteborg, scor 0-0, al şaptelea meci de pregătire fără victorie din acest an.

"Important e că am avut un antrenament bun. Nu trebuie să ne facem probleme că nu marcăm. Ocazii au fost şi, pe măsură ce ne vom apropia de oficiale, vom reuşi să şi înscriem.

Nu putem spune că nu ne-am dorit să cîştigăm, dar astea sînt rezultatele. Important e ca relaţiile de joc să funcţioneze. Sînt antrenamente grele în această perioadă, dar rezultatele lor se vor vedea în oficiale", a spus Ionuţ Neagu la DigiSport Special.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
tac77stelist
tac77stelist  •  31 Ianuarie 2014, 11:10
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

dintre toti astia care comenteaza despre STEAUA acum cu egalurile astea as vrea sa vad doar unu care sa spuna dupa ce STEAUA in campionat le rupe fasu la toti ...sa vin adoar unu care sa spuna.... da domnule am gresit !!! am gresit ca ne-am luat dupa rezultatele din amicale..dar nu va fi nici macar unu DE ASTA SUNT SIGUR 100%

piet
piet  •  31 Ianuarie 2014, 09:40

nu sint fan al stelei actuale si asta datorita mizeriei morale in care se zbate clubul dar vreau s-ai avertizez pe actualii lor fani ca sint luati la misto de oficiali cu alibiuri si motivatii dea dreptul puerile .steaua este parte a istoriei fotbalului romanesc un capitol de glorie si nu un laborator de experiente scolare.comportamentul lui n.n. stoica si cel al antrenorului sint de-a dreptul socante.

ortega
ortega  •  31 Ianuarie 2014, 00:05

Vor reuși să înscrie ... Cand vor intra vârfurile de forță Dima , Clonțescu si Tudor ...ghetele , pardon ... șoșonii de aur ai Românniei ...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează