FOTBAL  »  AMICALE  »  JUVENTUS

Superamical pentru Juventus București în cantonamentul din Turcia! Partida s-ar putea juca pe un stadion de peste 50.000 de locuri

Articol de - Publicat vineri, 23 iunie 2017 12:57

Juventus București a terminat cantonamentul de la Govora, iar miercuri, 28 iunie, formația nou promovată în Liga 1 va pleca într-un stagiu de pregătire în Turcia.

Acolo, formația din Capitală are programate 4 partide amicale, iar printre adversari se numără și Fenerbahce.

Formația turcă a invitat-o pe Juventus, iar acest joc ar putea avea loc chiar pe Şukru Saracoglu, arena de peste 50.000 de locuri pe care Fener își joacă meciurile de pe teren propriu.

Al Nasr Dubai și o formație din Iran sunt și ele pe lista adversarilor celor de la Juventus. Pe 2 iulie este programat ultimul amical, însă adversarul nu este încă stabilit.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
calinescu_
calinescu_  •  23 Iunie 2017, 15:22

LASA CA ARANJEAZA CHIVORCHIAN CU ARBITRII ....!!!!!!! :))))))))))))))))))))) CUM SA-L LASI PE CHIVORCHIAN SA-TI TRAGA SFORILE LA UN CLUB ASA MIC ....!!!! EL NU -L POATE DUCE PE JUVENTUS SI PE D-L ILIE CIUCLEA DECAT LA FALIMENT ....!!!!! CUM SA TE BAZEZI PE OPRITZA , ANTRENOR FARA LICENTA IN LIGA I ?????? GIGI MULTESCU AR PUTEA CONSTRUII ACOLO CEVA ...!!!! IONEL GANEA E DE ASEMENEA ANTRENOR SERIOS ....!!! PETRE GRIGORAS UN ANTRENOR CU STAIFFF ...!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează