FOTBAL  »  AMICALE  »  AL ITTIHAD

Surpriză! Pițurcă vine la București cu Al Ittihad pentru un amical neașteptat: "Îi mulțumim pentru această oportunitate"

Articol de - Publicat sambata, 02 iulie 2016 14:19

Juventus Bucureşti va juca un meci amical cu Al Ittihad, echipa antrenată de Victor Piţurcă, pe data de 23 iulie, pe teren propriu.

"Îi mulţumim lui Victor Piţurcă pentru această oportunitate pe care ne-a oferit-o.

Cum evenimentul vine cu doar o săptămână înaintea startului în noul sezon al ligii secunde pentru noi va fi o ocazie nimerită de a prezenta suporterilor lotul pe care Daniel Opriţa va conta în noul sezon”, a precizat la Sport Total FM Radu Vasile, conducătorul clubului din Colentina.

Juventus a încheiat la egalitate, 1-1, amicalul contra Chindiei, desfăşurat vineri, în Colentina, şi va pleca luni într-un stagiu de pregătire centralizată la Govora.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
251809008486653
Ghita Ghee  •  02 Iulie 2016, 15:26

Mai bine ar juca cu mamata...dar ii riscul sa mai faca maicata un *** ca tine...de ce n.ar juca cu ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  02 Iulie 2016, 15:19

mai bine juca cu sc dinamo 1948 sa bucuresti ca sa vedem la ce nivel este fotbalul romanesc

Vezi toate comentariile (2)
Comentează