FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO - RUCH CHORZOW 1-0

Ultima impresie contează » Succes de final de stagiu pentru Dinamo, 1-0 cu Ruch Chorzow

Essombe rămîne o soluție importantă pentru atacul
Essombe rămîne o soluție importantă pentru atacul "cîinilor"

Articol de - Publicat miercuri, 03 februarie 2016 00:00

Dinamo a obţinut prima victorie din cantonamentul de la Limassol, în ultimul joc al turneului de pregătire.

După trei egaluri consecutive în Insula Afroditei, efortul depus de dinamovişti în cantonamentul din Cipru a fost încununat, ieri, cu succesul în faţa locului 5 în Polonia, Ruch Chorzow. Acesta a fost meciul de "La revedere!" pentru roş-albi, care urmează să se întoarcă astăzi în România.

În primul "11" gîndit de Rednic au apărut noutăţile Patrick Petre, care a semnat un nou contract cu trupa din Ştefan cel Mare, dar şi Marcel Essombe, revenit cu gol după durerile de spate care l-au împiedicat să joace în primele trei amicale.

La fel ca în prima partidă de verificare, cu chinezii de la Shijiazhuang, cel mai activ jucător din atacul dinamovist a fost Paul Batin. Folosit în spatele vîrfului împins Essombe, Paul a reuşit ieri să bage mingea în poartă (15), dar reușita i-a fost anulată pe motiv de fault în atac. S-a revanșat apoi cu o pasă perfectă pentru Essombe din care camerunezul a marcat golul ce-a făcut diferența.

"Trebuie să fiu constant"

Fundaşul stînga al lui Dinamo, Steliano Filip, a vorbit despre meciurile amicale de la selecționata divizionară la care a fost convocat: "Contează orice meci. Important e să joci bine, să ai constanţă. Trebuie să fiu şi la echipa de club pe aceeaşi linie ca la «naţională». Sînt sigur că domnul Iordănescu mă va avea în continuare în vedere dacă evoluţiile mele vor creşte din punct de vedere valoric".

Dinamo - Ruch Chorzow (Polonia, I)    1-0

A marcat: Essombe (26)

Dinamo: Rîmniceanu - Corbu, A. Marc, Puljici, Vl. Olteanu - P. Anton, Ekeng - P. Petre, Batin, V. Lazăr - Essombe. Antrenor: Mircea Rednic. Au mai jucat: Gnohere, Hanca, Tîrcoveanu, Corbu, Muţiu, Dudea, Vl. Georgescu

Amicalele lui Dinamo din această iarnă

Dinamo - Shijiazhuang (China, I)    1-1
Mulenga (autogol)

Dinamo - Aris Limassol (Cipru, I)    1-1
Hanca

Dinamo - FK Ural (Rusia, I)    1-1
Dantsev (autogol)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
red_panzer
red_panzer  •  03 Februarie 2016, 09:37
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

EU CRED CA SINGURUL magar,ESTI TU.....bolnavule

Vezi toate comentariile (1)
Comentează