AMICALE  ·  AMICAL

Un nou eşec pentru Gaz Metan: 1-2 cu Fakel Voronezh. Pustai a testat doi jucători noi

Florin Bratu a marcat singurul gol al Gazului
Florin Bratu a marcat singurul gol al Gazului

Articol de — Sambata, 04 Februarie 2012, 00:00

Trupa pregătiă de tehnicianul Cristi Pustai a suferit un nou eşec  în meciurile amicale desfăşurate în stagiul de pregătire din Antalya.

În această seară, gaziştii, care au aliniat o echipă formată din jucători care au evoluat mai puţin în jocurile de verificare, a pierdut la limită, 1-2 cu nou-promovata în primă ligă din Rusia, FC Fakel Voronezh.

Golul medieşenilor a fost marcat de vîrful de atac Florin Bratu. ”Am jucat tot meciul, m-am simţit bine pe teren aşa că aştept cu încredere startul campionatului”, a afirmat ”Bratone”.

În această seară, tehnicianul Cristi Pustai a testat doi mijlocaşi, unul englez şi un sîrb de origine croată, care vor fi urmăriţi şi în amicalul de mîine dimineaţă, contra unei formaţii din Danemarca.

Sîrbul testat în amicalul de astăzi este un mijlocaş în vîrstă de 24 de ani. Rodoljub Marjanovici a început fotbalul la juniorii echipei Rad Belgrad, echipă la care a debutat la seniori în anul 2004. După trei sezoane s-a transferat la OFK Belgrad unde a evoluat în 34 de jocuri în 2 sezoane interval în care a marcat 3 goluri. Anul trecut a fost împrumutat la Hajduk Kula,echipă pentru care a evoluat de 16 ori.În altă ordine de idei,în anul 2007 a fost selecţionat în naţionala Serbiei de U19. Vezi mai jos un video cu Marjanovici!

Pentru Gaz Metan a fost al 4-lea amical din Antalya. În primele 3, medieşenii au înregistrat o remiză, 0-0 cu Dila Gori, un succes, 3-1 cu Dinamo Briansk, şi o înfrîngere cu Yenisei, scor 0-1.Crezi că ai avut deja COVID-19? Iată ce ar trebui să știi. Mulți sunt asimptomatici

Libertatea

Comentarii (2)

gazistu  •  07 Februarie 2012, 00:18

praf , nu mi se pare cine stie ce mare jcator srabul. englezul cred ca il aduce din liga 7-8 a engleza, daca e englez:))

mediash  •  04 Februarie 2012, 20:48

fain...suntem la furat anul acesta...totul din cauza lu` Horoba

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Roland Garros

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
Program TV complet

Liga 1