FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO - ARIS LIMASOOL 5-0

Vestea amicalului "trântit" de Aris Limassol a ajuns și în Cipru » "Echipele noastre sunt implicate într-un nou scandal"

FOTO: Ionuț Iordache, Gazeta Sporturilor
FOTO: Ionuț Iordache, Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat sambata, 20 ianuarie 2018 14:55

Ciprioții de la 24sports au preluat informațiile GSP.ro despre evoluția suspectă a lui Aris Limassol din amicalul contra lui Dinamo, pierdut cu scorul de 0-5.

Ieri, reporterii GSP prezenți la amical au semnal evenimente neobișnuite. Două persoane suspecte dădeau indicații portarului lui Aris. Vezi filmul complet aici. Informația a ajuns și în presa cipriotă, care a confirmat că nu este prima dată când formațiile lor sunt implicate în meciuri suspecte de blat.

Vezi şi:

1. EXCLUSIV Scandal IMENS în Cipru! Echipa GSP: Dinamo a fost implicată într-un blat la pariuri! Nemec a izbucnit la portarul advers: "Ce faci?!"
2. EXCLUSIV Primele măsuri după acuzele de blat la Dinamo-Aris: "De acum înainte toate amicalele vor fi cu porţile închise, cine dă meciurile la pariuri?"
3. EXCLUSIV Reacţia clubului Dinamo după meciul suspect cu Aris Limassol

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
417933101973582
Horia-mihail Sicoe  •  20 Ianuarie 2018, 15:06

se stie ca MIRIUTA este doar un blatist,cind era jucator in GERMANIA,s-au ungariaA FOST IMPLICAT BIN MULTE PARTIDEVBLATUITE,ATIT EL CIT SI LAURENTIU REGHE,,,,FOSTUL ANTRENOR AL STELEI SI JUCATOR AL NATIONALEi ROMANIEI...!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează