AMICALE  ·  GAZ METAN

Victorie şi egal pentru gazişti în Antalya

Articol de — Joi, 09 Februarie 2012, 00:00

Tehnicianul Cristi Pustai a programat jucătorilor săi două meciuri de verificare la finalul stagiului de pregătire din Antalya, pentru a le da posibilitatea tuturor jucătorilor din lot să evolueze cîte 90 de minute.

De dimineaţă medieşenii au învins cu scorul de 1-0 formaţia Gloria Bistria, singurul gol al jocului fiind marcat de mijlocaşul Alex Munteanu, care a revenit pe gazon după accidentarea din partida retur cu Mainz din Europa League, care l-a ţinut departe de teren cîteva luni.

Tehncianul Cristi Pustai a aliniat următoarea formulă de start: Buchta - Ciucă, Hlinca, Muth, Vukadinovic - A. Munteanu, Issa Ba, Marjanovic, Dudiţă - D. Roman, Fl. Bratu

După amiază, medieşenii au întîlnit formaţia bulgară Minyor Pernik, cu care au încheiat nedecis 0-0. Gaziştii au evoluat în formula Pleşca - Zaharia, Lazăr, Frăsinescu, Buzean - Todea, Markovici - R.Avram, Breveeld, C. Petre - Vitinho.

Medieşenii se vor întoarce mîine în ţară,după ce au efectuat stagiul de pregătire în Antalya.Singurele ţări din lume fără coronavirus. 21 de state au declarat că nu au niciun om infectat cu Covid-19

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga World

Digi 3
Program TV complet

Liga 1