AMICALE  ·  GAZ METAN

Victorie şi egal pentru gazişti în Antalya

Articol de — Joi, 09 Februarie 2012, 00:00

Tehnicianul Cristi Pustai a programat jucătorilor săi două meciuri de verificare la finalul stagiului de pregătire din Antalya, pentru a le da posibilitatea tuturor jucătorilor din lot să evolueze cîte 90 de minute.

De dimineaţă medieşenii au învins cu scorul de 1-0 formaţia Gloria Bistria, singurul gol al jocului fiind marcat de mijlocaşul Alex Munteanu, care a revenit pe gazon după accidentarea din partida retur cu Mainz din Europa League, care l-a ţinut departe de teren cîteva luni.

Tehncianul Cristi Pustai a aliniat următoarea formulă de start: Buchta - Ciucă, Hlinca, Muth, Vukadinovic - A. Munteanu, Issa Ba, Marjanovic, Dudiţă - D. Roman, Fl. Bratu

După amiază, medieşenii au întîlnit formaţia bulgară Minyor Pernik, cu care au încheiat nedecis 0-0. Gaziştii au evoluat în formula Pleşca - Zaharia, Lazăr, Frăsinescu, Buzean - Todea, Markovici - R.Avram, Breveeld, C. Petre - Vitinho.

Medieşenii se vor întoarce mîine în ţară,după ce au efectuat stagiul de pregătire în Antalya.Cum arată soția lui Mircea Radu, cu 20 de ani mai tânără. El a fost ales de 9 ori cel mai sexy bărbat din România

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
18:30 Fotbal, Premieră

Rezumat Bundesliga

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1