FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO

VIDEO Au băgat într-a cincea! » Dinamo e invincibilă în amicale: 3-2 cu UD Marbella. Azi joacă finala cu Atletico Paranaense

Articol de - Publicat duminica, 10 februarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 09 februarie 2013 22:40

Chiar dacă au afişat un joc care l-a enervat la culme pe Cornel Ţălnar, ”cîinii” au bifat un nou succes, fiind invincibili în amicalele 2013, după victoria cu Marbella (3-2).

Dinamo 2013 a căpătat ştaif de echipă. Cel puţin în amicalele acestei ierni. Ieri, a bifat a 5-a victorie la rînd din tot atîtea meciuri, "cîinii", mulţi de rezervă, învingînd, 3-2, o formaţie iberică modestă, Marbella, din liga a patra.

VIDEO: Vezi AICI rezumatul meciului!

Ţălnar a cerut amicalul de ieri pentru a le da posibilitatea de a se expune şi celor care au evoluat mai puţin, prima garnitură a roş-albilor evoluînd azi cu brazilienii de la Atletico Paranaense.

"Mă bucur că dăm multe goluri"
Dinamoviştii au păcătuit din nou pe final de meci, la fel ca în amicalul cu Torpedo Kutaisi (2-1), riscînd să scape victoria printre degete după ce-au condus cu 2-0 şi se părea că nimic nu le periclitează succesul. Ţălnar aproape că a răguşit de cît a strigat la jucătorii săi, avînd accese de furie, pe margine, din cauza evoluţiei echipei.

La final, a încercat să fie totuşi calm: "Mă bucur că am continuat să marcăm multe goluri, unii tineri şi-au dat drumul la joc, dar aştept mult mai mult, întrucît nu concep să permit adversarului să aibă momente în care s-o domine pe Dinamo. Trebuie să învăţăm în amicale pentru a ne fi bine în meciurile oficiale".

Dinamo - UD Marbella (liga a 4-a, Spania) 3-2
Au marcat: St. Filip, Axente, D. Rotariu

Dinamo: Naumovski - Nica, Scutaru, M. Ioniţă, Burnea - St. Filip, A. Roman, R. Stănescu, D. Rotariu - Axente, A. Cristea. Antrenor Cornel Ţălnar

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Azi pot lua un trofeu!
"Cîinii" joacă astăzi, de la ora 17:00, finala Marbella Cup împotriva brazilienilor de la Atletico Paranaense, ce-au trecut în semifinale de Dinamo Kiev. "Jucăm pentru onoare, dar şi pentru a arăta că nu degeaba sîntem neînvinşi în amicale. În plus, am căpăta încredere, mai ales că, uşor, uşor, campionatul se apropie", a comentat Ţălnar.

Rotariu vrea să-şi depăşească unchiul
Aripa stînga a roş-albilor, Dorin Rotariu, 17 ani, a punctat ieri pentru "cîini", iar "Ţînţarul" vrea să-l păstreze pe puşti în cadrul lotului pentru sezonul de primăvară. "Mi-aş dori să prind prima echipă a lui Dinamo, să am evoluţii care să aducă aplauze în tribune. Mi-ar plăcea să ajung măcar la fel de cunoscut precum unchiul meu", a spus Dorin. Iosif Rotariu, acum în vîrstă de 50 de ani, a strîns 25 de selecţii şi a marcat un gol la prima reprezentativă.

Inbox
- Andrei Cristea nu este interesat de un transfer la FC Botoşani! Atacantul de 28 de ani vrea să continue în Ştefan cel Mare, chiar dacă ocupanta locului 4 din Seria B1 l-ar dori.
- George Florescu, 28 de ani, închizătorul aflat în capul listei de transferuri a "cîinilor", ar putea semna zilele viitoare cu Dnepr (locul 2 în Ucraina), fiind dorit de către antrenorul Juande Ramos. Florescu e liber de contract după despărţirea de Arsenal Kiev.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
bezeroxygrec
bezeroxygrec  •  10 Februarie 2013, 16:08

OOoo daaa victorie URIASA!!!!!!!!!!!!! liga a 4 din Spania si i`a batut cu 3-2.... !!! INVINCIBILII!!!!

vmdaniel
vmdaniel  •  10 Februarie 2013, 14:00

jjjj

superstar20
superstar20  •  10 Februarie 2013, 11:18
Postat de yahoo22 pe 10 Februarie 2013, 10:55

Fraierica,FC BLATUL 1947 produce cat produce si ii ia ciobanul.Adica,nu produce nimic.Din punctul asta de vedere CFR-ul e cu multe clase peste stana si peste orice echipa din liga1.Ei sunt singurul club care are un management in adevaratul sens al cuvantului.Aia e echipa profitabila.Nu asta care refuza(cica) o oferta pentru petarda aia de chichirichi chirica$h 5 milioane ca vrea ciobanul sa il dea cu 10.Sa fim seriosi,rad si curcile de voi,asta in mare parte datorita dumnezeului vostru,Il Ciobandante.Calmeaza-te,ati prins glas sezonu asta.Nu zi hop pana nu sari dincolo...

De unde iesiti, ba ? Si profitul CFR-ului unde se duce atunci daca al Stelei se duce la Becali ? E o chestiune normala intr-un club de fotbal. Pe cine intereseaza la cine ajunge banii atat timp cat clubul o duce bine si sunt adusi jucatori ? Iar la Steaua, de bine, de rau, au fost adusi jucatori. Voi in schimb nu ati mai cumparat pe bani multi un jucator de ani de zile. CFR produce bani, cei mai multi, bravo lor. Dar discutia nu era despre ei, ci despre voi si vad ca si tu vorbesti de altii in loc sa vorbesti de clubul tau. Noi nu am prins glas, suntem la ani lumina in fata voastra si trebuie sa fii nesimtit sa nu recunosti asta, sau macar ar trebui sa ai bunul simt si sa taci.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează