FOTBAL  »  AMICALE  »  STEAUA - SPARTA PRAGA 3-0

VIDEO Au muşcat din adversari » Steliştii s-au impus în amicalul cu Sparta Praga, chiar şi fără cinci internaţionali: 3-0

Articol de , - Publicat sambata, 07 februarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 06 februarie 2015 22:06

Steaua arată fit cu 10 zile înainte de startul oficial al sezonului. Campionii au avut la discreţie amicalul de aseară cu Sparta Praga (3-0), cehii fiind mai degrabă jaloane în partea secundă.

Ţucudean a muşcat din adversari, iar roş-albaştrii au avut ocazii de poartă cît pentru trei partide. Totuşi, la 1-0, românii au scăpat de două ori de a fi luaţi la ţintă de cehi, din superpoziţii, aceştia trăgînd în bălării.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Cu ce rămîn roş-albaştrii după victoria de aseară:
- implicarea tuturor jucătorilor la meci. Fiecare a făcut ceva, a ieşit în evidenţă pozitiv.
- Enceanu a dovedit de ce a fost adus la Steaua, în sfîrşit! A şutat la poartă, cu tărie, mingea a fost scoasă doar pînă la Ţucudean, care a marcat dubla.
- Nicuşor Stanciu nu doar că a marcat, şut sec, colţul lung, dar, în premieră în 2015, a arătat că poate fi o soluţie, chiar dacă pe viteză, de înlocuire a lui Sînmărtean.
- campioana a pus pericol la toate fazele fixe. Luchin şi Varela au fost aproape de gol din centrările de calitate ale lui Bourceanu.
- după greşelile din meciul cu Sturm (0-2), Toşca a jucat fără cusur ca stoper stînga.
- Chipciu a evoluat pe toate poziţiile în linia mediană, nu s-a lipit la gol, dar a lăsat nervii la vestiare şi a jucat fotbal.

"Eu mai am contract cu Steaua pînă în vară, nu mă gîndesc încă ce va fi la finalul sezonului. Vreau doar să cîştigăm titlul, Cupa României şi Cupa Ligii" (Costel Gâlcă, antrenor Steaua)

Steaua - Sparta Praga (Cehia, I)    3-0
Au marcat: Ţucudean (35, 70), N. Stanciu (75)

Steaua: Arlauskis - Luchin, Varela, Toşca (Pham 76), Latovlevici (Guilherme 63) - I. Neagu, Bourceanu (Breeveld 67) - N. Stanciu (Vîlceanu 76), Chipciu, Cr. Tănase (Enceanu 67) - Ţucudean. Antrenor: Costel Gâlcă

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

Guilherme a debutat
Ultimul transfer, Guilherme Sitya, a jucat aseară primul meci în tricoul Stelei. După ce s-a pregătit pe margine zece minute, brazilianul, numărul 16, a fost introdus pentru ultima jumătate de oră. Sud-americanul a jucat simplu, nu s-a complicat. A fost primul la minge în trei situaţii, n-a avut probleme pe partea lui.

Keşeru vrea răzbunare
Claudiu Keşeru este la prima reprezentativă, va juca diseară contra Bulgariei, dar gîndul i-a rămas tot la Steaua, neuitînd de eliminarea roş-albaştrilor din vară în Champions League în favoarea celor de la Ludogoreţ Razgrad: "Probabil, vor ieşi scîntei, n-am uitat de acea dublă care ne-a durut, însă nu vom juca dur gîndindu-ne la răzbunare. Ne vedem strict de fotbal".

Inbox
- Varela a fost călcat pe tibie de un adversar spre finalul primei părţi, însă africanul a putut continua, după un minut de îngrijiri medicale.
- Argăseală: "Teixeira este o soluţie interesantă pentru Steaua, vom discuta de-abia atunci cînd va fi clară situaţia lui la Petrolul. Vom vorbi la vară, nici n-ar fi fair-play acum pentru ploieşteni".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
valiza.epo
valiza.epo  •  07 Februarie 2015, 13:53

Steaua s-a impus tocmai pentru ca lipseau acei "internationali"!

benise
benise  •  07 Februarie 2015, 12:20

Nu știu ce sa spun, dar Costel Gasca fata de Reghe este un antrenor fericit.Pai sa vedem și de ce,Reghe i-a dorit pe Tucudean, Luchin, Papp, Guilherme cu siguranță pe Bourceanu și Rusescu,poate și Tamaș, dar ce sa vezi nu i-a primit.In schimb i- a primit Costel Gasca!Așa ca mutrele și aroganta lui Costel ușor, chiar nu pot sa fie înțelese.

mariuspuma2009
mariuspuma2009  •  07 Februarie 2015, 12:08

Cn a vazut blatu lu Dinamo cu Legia

Vezi toate comentariile (20)
Comentează