FOTBAL  »  AMICALE  »  STEAUA - SHEFFIELD 1-1 / CORESPONDENŢĂ DIN BURTON UPON TRENT (ANGLIA)

VIDEO Au rupt jumătate de echipă! » Amicalul cu Sheffield s-a terminat rău pentru Steaua: şase jucători accidentaţi!

Steliștii au terminat amicalele, următorul lor meci va fi Supercupa României, miercuri, contra Petrolului
Steliștii au terminat amicalele, următorul lor meci va fi Supercupa României, miercuri, contra Petrolului

Articol de , - Publicat duminica, 07 iulie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 06 iulie 2013 22:49

Oamenii lui Reghecampf n-au trecut de Sheffield Wednesday, deşi au condus cu 1-0 şi au controlat jocul în majoritatea timpului. Egalul nu contează, mai important e că şase roş-albaştri s-au lovit şi Reghecampf a preferat să termine partida în inferioritate de teama agresivilor englezi.

Steaua a încheiat seria amicalelor cu un meci care a semănat mai mult cu luptele decît cu fotbalul. Şase roş-albaştri s-au accidentat de-a lungul partidei: Tătăruşanu, Adi Popa, Rîpă, Szukala, Gardoş şi Răduţ! Portarul a fost înlocuit după numai un sfert de oră şi în poartă a intrat Niţă, pe spatele căruia scria tot Tătăruşanu şi numărul 12.

VIDEO Vezi AICI golurile!

Rîpă a avut probleme musculare şi a fost substituit cu Piovaccari, deşi italianul abia ieşise de pe teren înainte să se accidenteze fundaşul dreapta, iar Gardoş şi Răduţ s-au lovit în aceeaşi fază, Mihai fiind pocnit de un adversar fără să fi avut mingea şi într-un moment în care Florin se afla deja întins pe gazon. Seria horror s-a terminat cu Szukala, accidentat spre finalul partidei.

Reghecampf n-a mai suportat să-şi sacrifice jucătorii în acest test şi l-a scos pe polonez de pe teren fără să mai trimită pe altcineva în locul lui, iar jocul a continuat în ultimele cinci minute cu Steaua în inferioritate.

Pînă să se ajungă la durităţi, Steaua controlase partida, cu posesie superioară şi cu un gol frumos al lui Adi Popa. Extrema dreapta a fost cel mai bun jucător de atac contra lui Sheffield şi, ca medie, în toate amicalele verii.

Ieri a marcat un gol inteligent, şut tare, în colţul lung, într-o fază în care se găsea în partea dreaptă a careului şi avea în faţă şi un apărător, şi pe portar. Şi el s-a lovit însă, cu cîteva minute înaintea pauzei, şi n-a mai apărut pe teren pentru repriza a doua. Restul oamenilor din atac au păstrat ritmul obişnuit, adică Tănase nu a contat, iar Nikolici a fost activ, dar ineficient, ca de obicei.

Sheffield a egalat la mijlocul reprizei secunde, cu o lovitură de cap din apropierea porţii lui Niţă, şi reuşita, practic, a încheiat meciul. În ultimele 20 de minute, englezii n-au mai avut ocazii, iar Steaua s-a ferit ca să nu-şi mai rupă jucătorii.

"Nikolici e mai bun ca Mihai Costea. Nu prea ştie el cu mingea, dar muntenegreanul măcar mai creează spaţii pentru oamenii din spatele lui" (Dumitru Dragomir, preşedinte LPF)

"A fost un meci bun, pe care puteam să-l cîştigăm, dar important e să fim în formă maximă la începutul campionatului şi în meciurile oficiale" (Andrei Prepeliţă, mijlocaş Steaua)

"Ne pregătim de Supercupa României, este un trofeu important, iar mulţi dintre noi nu l-au cîştigat pînă acum. Noi aşteptăm meciurile din Champions League, pentru asta am ieşit campioni" (Andrei Prepeliţă, mijlocaş Steaua)

Steaua - Sheffield Wednesday (Anglia, 2) 1-1
Au marcat: Ad. Popa (20)/ Taylor (68)

Steaua: Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Chiricheş, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Ad. Popa, N. Stanciu, Cr. Tănase - Nikolici. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf
Au mai jucat: Fl. Niţă, G. Iancu, Piovaccari, Răduţ, Rîpă, M. Costea, D. Bratu, Prepeliţă

Amicalele Stelei din vara asta:
Steaua-Rubin Kazan: 0-0
Steaua-Videoton: 0-1
Steaua-Livingston: 4-1
Steaua-Notts County: 2-0
Steaua-Sheffield Wednesday: 1-1

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (27)
gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  07 Iulie 2013, 21:17

mai draga, varaneilor, dece stergeti voi comentariile ce nu vi's pe plac, care critica stelutza behehehe ? banii ciobanesti nu au miros, aaaaa ?!

paulo
paulo  •  07 Iulie 2013, 13:25

Ce au crezut ca joaca precum in Liga 1 unde jumatate din echipe joaca cu ros-albastrii numai ca sa fie pe teren, pentru ca ana maria are influenta pe la ele... sa mearga la feminin poate acolo nu se intra chiar asa tare :)

al3xcronaldo
al3xcronaldo  •  07 Iulie 2013, 12:26

Nu zicea Mimi că de când a venit marele Neubert la Steaua nu sunt probleme musculare.Ce s-a întâmplat, a venit controlul anti-doping :-?

Vezi toate comentariile (27)
Comentează